реклама

реклама

Наряд батальйону патрульної служби УМВС України в Черкаській області у складі двох працівників міліції затримали молодика з наркотиками.

Рухаючись за визначеним маршрутом для перевірки дотримання правопорядку на вулицях міста, правоохоронці помітили в дворі багатоповерхівок молодого чоловіка біля свого авто. 

Побачивши міліціонерів, молодик почав нервувати. Правоохоронці вирішили перевірити особу підозрілого молодика, але той почав тікати, на ходу викидаючи щось із кишень в кущі.

Працівники міліції почали переслідувати втікача, який намагався зникнути в заплутаних міських вуличках, проте відірватись  від правоохоронців йому не вдалося. Молодого чоловіка було затримано і доставлено до його автомобіля. Співробітники батальйону патрульної служби негайно передали інформацію про затримання підозрілої особи черговому Соснівського райвідділу міліції, який викликав на місце події слідчо-оперативну групу.

Експерти НДЕКЦ УМВС України в Черкаській області знайшли ключі та оглянули автомобіль. При перевірці салону на підлозі було виявлено паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, а в підлокітнику сидіння лежав ще один пакунок. На задньому сидінні авто співробітник міліції виявив три шприци, які вже були в ужитку. У присутності понятих вилучені предмети були опечатані в пакети та направлені на дослідження до НДЕКЦ.

Молодий чоловік спочатку стверджував, що речі йому не належать, але потім все-таки визнав, що має пристрасть до наркотиків.

Наразі експертами НДЕКЦ проводиться дослідження вилучених предметів, а співробітники Соснівського райвідділу міліції проводять слідчі дії з метою з’ясування всіх обставин цієї справи, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100