реклама
Sucurity Police

реклама

Представниця Корпусу Миру 24-річна Лора Ладвіг два роки працюватиме в департаменті економіки та розвитку Черкаської міської ради. До роботи американка стала вже сьогодні, повідомляють у прес-службі Черкаського міськвиконкому.


– До Черкас я приїхала, щоб допомогти місту реалізовувати різноманітні проекти, вигравати гранти, залучати інвесторів, допомагатиму у сфері енергоефективності тощо, – говорить Лора. – Я вважаю, що в України є великий потенціал для швидкого економічного зростання.

Також зусилля іноземки будуть спрямовані на розробку стратегії розвитку міста, розвиток комітетів самоорганізації населення.

– Я готова взятися за будь-яку роботу, – каже Лора. – До цього я три місяці проводила тренінги у Чернігові, організовувала різні заходи для молоді, навчала лідерським навичкам та роботі в команді. Я рада, що потрапила саме у ваше місто. Адже коли вивчала європейські країни, то мій інтерес був спрямований саме на Східну Європу.

Про Черкаси Лора Ладвіг дізналася з Інтернету. Їдучи до нашого міста, вона знала, що тут є велика річка, багато лісу та проводяться численні фестивалі. Дівчина захоплена Черкасами, їй особливо подобаються парки та Дніпро. А ще доброта та гостинність українців.

– Протягом мого перебування в Україні я навіть набрала вагу, – ділиться враженнями іноземна гостя. – Адже всі постійно намагаються мене нагодувати. Я особливо у захваті від борщу та голубців, тістечок та шоколаду. Також мені дуже сподобалось, що ви стежите за чистотою. На вулицях багато бабусь, які постійно підмітають.

Крім Лори, в Україні вже працюють більше ста волонтерів Корпусу Миру. Американка працюватиме в Черкасах безкоштовно, мерія лише забезпечить Лору робочим місцем та житлом.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Крук 01.06.2012 07:11
".... в Україні вже працюють більше ста волонтерів Корпусу Миру..." - багато чого в нас навчатся, в основному, як вирішуються нагальні справи, які знаходяться поза книжковою теорією, тендера навчаться проводити та вирішувати власні фінансові потреби, використовуючи бюджетні кошти......
Бідні іноземці.......
За одне переймаюся, щоб після "навчань" від наших чиновників, Корпус Миру не почав приймати антикорупційні постанови у своїй структурі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Дядя Вася 31.05.2012 19:57
Наступний протеже-легіонер Одарича буде з Альфа- Центаври
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100