реклама

реклама

Протягом січня – червня 2020 року державні інспектори Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області здійснили 253 перевірки з питань дотримання вимог земельного законодавства, під час яких виявлено 207 порушень земельного законодавства.

За результатами перевірок проведено 68 розрахунків розміру шкоди, заподіяної внаслідок порушень вимог земельного законодавства, на загальну суму 1,18 млн грн, із яких добровільно сплачено 274,49 тис. гривень.

У ході своєї роботи фахівці Черкаського обласного Держгеокадастру оформили матеріали 88 адміністративних справ, виявивши порушення земельного законодавства. За цими фактами вжито заходів реагування, зокрема на порушників накладено стягнення у вигляді штрафу на загальну суму понад 18 тис. грн, із них добровільно сплачено 11,3 тис. гривень.

Також у першому півріччі 2020 року направлено 44 клопотання до органів державної влади та місцевого самоврядування про приведення ухвалених розпоряджень і рішень про передачу земельних ділянок в оренду, власність і користування відповідно до законодавства.

Прес-служба Держгеокадастру

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100