реклама

реклама

«Особливістю сімейного бізнесу є довгострокова перспектива, а не швидкий дохід. Головна ціль власників сімейного бізнесу – якомога довше залишитися на ринку і передати cвій бізнес у спадок», - переконана сім’я Віктора та Віри Притульських із Звенигородщини, які  завжди разом: як в житті, так і на роботі.

Родина фото

У Звенигородському районі проживає чимало родин, на прикладі яких можна побачити, що сімейний бізнес дорівнює успіху, а діти, яким батьки довіряють і передають в руки цей бізнес, можуть не лише якісно його вести, але й сприяти розвитку справи.

 

Першим, крок до бізнесу зробив Віктор, і у 2001 році став власником магазину автозапчастин.  Через чотири роки приклад з чоловіка взяла і Віра та вже протягом 15 років поспіль займається роздрібною торгівлею лікарських препаратів. Згодом, саме цей вид діяльності і став родинним. У 2018 році до бізнесу долучився і старший син подружжя Сергій Притульський.

На сьогодні родина Притульських є власниками мережі аптек «Здравниця», які знаходяться, як у центрі міста, так і на околицях. За роки своєї діяльності «Здравниця» завоювала довіру та повагу серед мешканців району завдяки наявності широкого асортименту медикаментів та фармацевтичної продукції, помірним цінам, професійному та оперативному обслуговуванню, відповідності високим сучасним стандартам.

З районною філією Черкаського обласного центру зайнятості родину Притульських пов’язують партнерські стосунки з перших днів роботи. Протягом багатьох років тісної співпраці роботодавці систематично ознайомлюються з комплексом послуг служби зайнятості, зокрема, стажування на робочому місці та працевлаштування безробітних.

На сьогодні подружжя надало роботу 16 колишнім безробітним, з них п’ять осіб працевлаштовані на нові робочі місця з наданням компенсації роботодавцю.

Звенигородська районна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100