реклама

реклама

Фокстер’єр Грета, лабрадор Аврора, спанієль Бетті, німецькі вівчарки Пальма і Майк теж здають іспити. Вони так само хвилюються, як і люди, коли звітують за свої вміння. І так само чекають схвалення, коли вдало попрацювали.

Родина фото

А попрацювали вони таки на славу. Практичні кваліфікаційні іспити пройдено.

В  надзвичайно спекотних погодних умовах службові собаки-митники познаходили закладки - імітації наркотичних речовин, зброї та набоїв. Шукали в приміщенні, в багажі серед речей, у вантажних і легкових автомобілях, та безпосередньо на людині.  Знайшовши, як їх навчено, шкрябали, сідали, лягали чи просто завмирали – головне, щоб хазяїн зрозумів. А він завжди розуміє. Адже кінологічна команда - це єдине і неподільне ціле.

Всі вони – це кінологічна збірна Київської митниці Держмитслужби. І місце їх роботи – переважно в пунктах пропуску. Географія їх служби досить широка - столиця, Київщина, Житомирщина та Черкащина.

Кваліфікацію службових собак підтверджено. П’ятеро чотирилапих митників роз’їхалися за своїм місцем роботи нести службу за призначенням. Так що контрабандисти зброї та наркотиків вже мусять відчути холодок по спині.

Захід відбувся в рамках планового навчання, що проводиться Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби.

Прес-служба Київської митниці Держмитслужби

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100