реклама

реклама

Часом можна подумати, що нігтьовий сервіс — нині наймодніша спеціальність. Вочевидь, одна з найпопулярніших і точно прибуткова. Майстринь манікюру і педикюру у Шполі та районі вистачає.

Без імені Про це пишуть «Шполянські вісті».

Цікаво, що немало з них мають вищу освіту вчителів, бухгалтерів, юристів, або раніше працювали медичними сестрами та практикували інші способи заробітку. Однак у приватній розмові зізнаються, що дарувати, а точніше, продавати людям красу вигідніше. Воно й не дивно, адже один візит до манікюрниці обійдеться мінімум у 150-250 гривень. Якщо ж говорити про педикюр, до попередньої суми сміливо можна додавати ще сотню-дві гривень. Є й дорожчі розцінки.

Досі охочі отримати сертифікат майстра манікюру їхали вчитися цієї справи в обласний центр. Звісно, що небезкоштовно. Проте починаючи з нового навчального року, Шполянський міжшкільний навчально-виробничий комбінат і в себе запроваджує новий профіль «Майстер манікюру», запрошуючи на безкоштовне навчання по суботах учениць 10-11 класів. Судячи з теперішньої популярності цієї справи, клас у комбінаті набереться.

Шкода лише, що зараз там не можна здобути посвідчення водія на автомобілі, як раніше.

Вікторія Тарасова

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Наступний крок 12.07.2020 23:08
Шполянський цирульник з правами фершала.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100