реклама

реклама

Міського голову Черкас Анатолія Бондаренка планують підтримувати партія ВО «Черкащани» та інші національно-патріотичні сили. Принаймні так він сам каже в інтерв’ю «Вичерпно»:

IMG_2573

«Не секрет, що ми з партією «Черкащани» офіційно підписали угоду про підтримку мене на виборах міського голови. Не секрет, що «Батьківщина» і «Пропозиція» також будуть мене підтримувати», — каже чинний міський голова.

Зокрема, голова Черкаської міської організації політичної партії «Пропозиція» Геннадій Шевченко повідомив міському голові Черкас Анатолію Бондаренку, що ця політична сила підтримуватиме його кандидатуру на посаду мера на осінніх місцевих виборах.

– Геннадій Шевченко зайшов до міського голови Бондаренка Анатолія Васильовича і сказав: «Ми будемо формувати команду міського голови і будемо підтримувати вас на посаду міського голови», – сказав мер.

З ВО «Батьківщина» його пов’язують багато років партійності й особисті стосунки, в тому числі з депутатом міськради Романом Дискантом, Бондаренко не планує. Про те, чи залишається він у цій партії, Анатолій Васильович пообіцяв повідомити наступного тижня, але «Батьківщина» також підтримуватиме його на виборах.

За словами мера, багато топових політичних сил «змагаються за те, щоб підтримати його кандидатуру на наступних виборах», і він ставиться до цього позитивно.

«Партія "Черкащани" підтримуватиме Бондаренко на виборах міського голови. Хто ще спробує використати рейтинг діючого мера?» – пише Максим Михлик, очільник черкаського осередку КВУ.

Водночас рада партії ВО «Черкащани» офіційно не заявляла про підтримку Бондаренка.

Ось що там кажуть: «ВО «Черкащани» без сумніву братимуть активну участь у виборчій кампанії до місцевих органів влади восени 2020 року. Ми висуватимемо кандидатів на усі виборчі посади, починаючи від кандидата на посаду міського голови Черкас, і закінчуючи депутатами до обласної та міських рад Черкащини….

Усі кандидати на посаду Міського голови Черкас пройдуть ОБОВ’ЯЗКОВУ процедуру ПРАЙМЕРИЗ – будуть виставлені на багаторівневе публічне та внутрішньопартійне обговорення. І ця процедура розпочнеться наступного тижня. На сьогоднішній день до списку праймериз входить біля десяти кандидатів, які поділяють наші програмні принципи. Не всі вони є членами ВО «Черкащани». Серед них немає кандидатури діючого міського голови Черкас Бондаренка. Якщо Анатолій Васильович (як вже позапартійний) готовий взяти участь у праймериз ВО «ЧЕРКАЩАНИ», ми готові розширити наш список», - зазначають в партії у заяві, яка розміщена на фейсбук-сторінці міської організації «Черкащани».

Представник ВО "Черкащани", депутат міськради Іван Сухарьков каже у коментарі "Прочерку":

– Ми підтримували мера в міськраді, ми працюємо в більшості, ми за конструктив, за розвиток міста, за те, щоб місто розвивалося, дороги будувалися, садки ремонтувалися, ми виробники, а не політики. Але не було такого, щоб ми відмовлялися вести свою людину в мери і говорили, що підтримаємо Анатолія Бондаренка. Якщо він хоче, хай іде на наш загальнопартійний праймеріз, де будуть і наші кандидати в мери. Тож ще раз наголошу – ми говорили, що підтримуватимемо його в рамках його каденції, а не на виборах як кандидата в мери, – сказав Іван Сухарьков.

Нагадаємо, Анатолій Бондаренко заявляв, що не шукає підтримки партії «Слуга народу».

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Розуміючий 14.07.2020 11:40
Черкащанам слід спробувати "пооригинальнича ть":вибрать людину з нормальною головою.Бо кругом одні видатні діячі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 виборець 13.07.2020 18:04
Той, хто таке поширює, має спершу показати угоду, а тоді ляпати язиком. Де угода???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Єва і Пак 13.07.2020 18:03
Толя, навіть не пробуй, обломаєшся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100