реклама

реклама

Служба у справах дітей Черкаської міської ради до Дня захисту дітей провела заходи для категорійних дітей: сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей з неблагополучних, неповних, малозабезпечених та багатодітних сімей.


Для 50 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування було організовано безкоштовне відвідування вистави цирку-шапіто. Ще 20 дітей побували на екскурсії «Сосновий бір» у Краєзнавчому музеї та відвідали художню виставку дитячої творчості.

Також для 60 категорійних дітей шкіл №№ 5, 8, 33 та гімназії №9 ім. О.М. Луценка проведено безкоштовні екскурсії по вулиці Хрещатик на тему «Старі Черкаси».

За сприяння кінопалацу «Салют» 150 категорійних дітей, учнів черкаських шкіл, безкоштовно подивилися анімаційний фільм.

40 учнів  ЗОШ № 29 та 20 побували в Ботанічному саду, де їм розповіли про екзотичних тварин, які живуть в Україні та світі, а також продемонстрували цікаві хімічні досліди.

У Черкаському обласному академічному ляльковому театрі відбувся показ вистави, яку подивилися маленькі глядачі, учні шкіл №№ 12, 19, 24, 26, вихованці прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

25 учнів Черкаського державного художньо-технічного коледжу побували на екскурсії у Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України у смт Оршанець.


1 червня, за сприяння директора Черкаського міського зоопарку Євгена Вана, 60 категорійних дітей, учнів шкіл №№ 4, 22, 27, 32, безкоштовно відвідали зоопарк.

75 дітей (сиріт та  позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім'ях та дитячих будинках сімейного типу м. Черкаси) взяли участь у мистецькому обласному святі до Дня захисту дітей «Є у житті найвища святість – Вкраїна, мати і дитя», яке відбулося в парку культури і відпочинку «Ювілейний». Приємним сюрпризом з нагоди свята для 232 категорійних дітей стала водна прогулянка на пароплаві по Дніпру.

Крім яскравих вражень, діти отримали солодкі подарунки, повідомляють у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Гость 09.06.2012 22:24
Сделают на копейку, наврут на рубль, украдут на червонец.!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100