реклама

реклама

Сектор у сесійному залі Верховної Ради України, де сидить блок Литвина, дружно голосував за мовний закон Колесніченка-Ківалова. Водночас у результаті голосування вказано, що фракція спікера дала лише два голоси. Цю невідповідність запримітив журналіст «Української правди» Сергій Лещенко. Про це він повідомляє у матеріалі «Обмінний курс Володимира Литвина: російська мова – за 95 мільйонів?»

Голосування блоку Литвина за мовний закон зафіксовано на табло Верховної Ради в момент голосування. Нижче подаємо стоп-кадр з відео.

Схема з сайту "УП"

Схема з сайту "УП"


«Українська правда» припускає, що депутати блоку Литвина надали свої термінали для карток депутатів-тушок, які й стали вирішальними голосами за закон.

Зроблено це було з метою гарантувати результативний розгляд проект Ківалова-Колесніченка. Адже регіоналам стало відомо, що опозиція атакуватиме сектор, де сидять тушки. Власне, саме це намагався робити Андрій Парубій. Тому задачею сценаристів було зробити так, щоб голосування картками тушок відбувалося з сектору, який не межує з опозиційним. Цим сектором і був литвинівський.

«Прочерк» з вернувся за коментарем до нардепа-народника з Черкащини Сергія Терещука. Адже цікаво почути, як хтось інший міг голосувати з місць литвинівців.

– Я за цей закон не голосував. Я забрав карточку і пішов з зали, щоб більшість не почала тиснути. Бо мовне питання – це принципове питання. Дуже хотілося б, щоб ухваленням мовного закону в першому читанні все і закінчилося, – сказав у коментарі «Прочерку» Сергій Терещук. – Адже його прийняття лише поглибить протистояння в суспільстві. А цього не можна допускати.

Як табло засвідчило голосування за мовний закон фракції Литвина? Сергій Терещук відповів, що «сьогодні дуже багато спекуляцій навколо мовного питання»...

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Сергій Пасека 17.06.2012 19:48
Тушковане сало з Онопріївки. Сподіваюсь його р..... накажуть і буде він керувати фермою в Онопріївці на благо Бобова - повністю підтримую!!!Не голосуйте за цього г*****а!!Люди Тальнівщини!Сха меніться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 patalogoanatom 11.06.2012 17:53
Як завжди Терещук збрехав, вам шановний "Прочерк". Продав свій голос, як колись совість, і не каїться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 karmen 11.06.2012 17:39
Терещуку немає коли голосувати - потрібно терміново завершити будівництво 5 палаців у Мошнах.Не до голосування йому :zzz :zzz Бо можуть не обрати,а палаци забрати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 О.ЧУПРИНА 11.06.2012 12:34
Вірю сказаному Сергієм Терещуком про те,що картку він вийняв.Але справа в тому,що у Верховній Раді давно голосують не ті картки про які він говорить,а БАНКІВСЬКІ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Василь 11.06.2012 10:41
Тушковане сало з Онопріївки. Сподіваюсь його р..... накажуть і буде він керувати фермою в Онопріївці на благо Бобова
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100