реклама

реклама

Смілянський міськрайонний суд призначив жителю Смілянщини покарання у вигляді стягнення штрафу з конфіскацією незаконної продукції. Чоловік був звинувачений у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Працівники Смілянського міськвідділу міліції отримали інформацію про незаконний обіг та виробництво алкогольної продукції на території міста. Правоохоронці, перевіряючи отриману інформацію, натрапили на 46-річного підприємця, місцевого жителя, який нещодавно почав виготовляти та реалізовувати підакцизні алкогольні напої.

Правоохоронці розробили план заходів щодо викриття і припинення злочинної діяльності нелегального підприємця, для реалізації якого було проведено оперативну закупку. Підприємець збув 60 літрів спирту і 30 літрів водо-спиртової суміші клієнту та отримав 3400 гривень. Факт незаконного продажу спиртової рідини працівники міліції задокументували, а «горе-бізнесмена» затримали при обміні товару на гроші.

Затриманого підприємця доставили до міського відділу міліції, а речові докази вилучили та направили на експертизу. Згідно висновку експертів, вилучена у підприємця рідина не відповідає вимогам Держстандарту і, в залежності від дози та особливостей суб’єкту, може становити загрозу для життя та здоров’я людини.

Під час слідства чоловік пояснив правоохоронцям всі обставини своєї діяльності та повністю визнав свою вину. Як з’ясувалося, чоловік знайшов канал постачання спирту. Протягом кількох місяців підприємець закуповував рідину та зберігав у спеціальній ємності вдома у підсобному приміщенні. З допомогою відповідного обладнання, змішуючи воду і спирт, чоловік отримував водо-спиртову суміш, яку потім реалізовував, заощаджуючи на цьому гроші.

Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100