реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, зберігання психотропної речовини (амфетаміну) з метою збуту у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України), незаконного придбання, зберігання прекурсора в особливо великих розмірах з метою їх використання для виготовлення психотропної речовини (ч. 3 ст. 311 КК України) та незаконне придбання, зберігання обладнання призначеного для виготовлення психотропної речовини з метою виготовлення психотропної речовини (ч. 3 ст. 313 КК України).

120427327_1004887959959342_2565747654273986445_n

За версією органу досудового розслідування встановлено, що 36-річний черкащанин, умисно придбав прекурсор «фенілнітропропен» та обладнання для виготовлення психотропної речовини «амфетамін», в подальшому виготовив вказану речовину в особливо великих розмірах, яку збував на території міста Черкаси для особистого матеріального збагачення.

Процесуальний керівником погоджено обвинувальний акт відносно зловмисника та скеровано до суду для розгляду по суті.

Додатково: за вчинені кримінальні правопорушення передбачено покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Черкаська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100