реклама

реклама

26 вересня в приміщенні Черкаської обласної філармонії відбувся щорічний міжконфесійний Молитовний сніданок, на якому були присутні єпископи, священики, пастори та диякони християнських релігійних громад міста та області, а також волонтери, лікарі, представники місцевої влади, творчої та наукової інтелігенції Черкащини.

04

Основним лейтмотивом цьогорічного урочистого зібрання була подяка Богу та ближнім за все те, що кожен з нас має у своєму житті, повідомили у Черкаській єпархії Православної церкви України.

На початку заходу усі присутні вшанували пам’ять курсантів, які напередодні увечері трагічно загинули у авіакатастрофі, що трапилася поблизу м. Чугуєва Харківської області. Православну церкву України на заході представив правлячий архієрей Черкаської єпархії, митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан, із вітальним словом якого можна ознайомитися ТУТ.

Також протягом Молитовного сніданку із творчими доробками виступили численні співочі колективи, сформовані з представників місцевих християнських громад, які у вишуканій пісенній формі прославили та подякували нашому Господу і Творцю за всі Його невичерпні милості та щедроти, якими Він невпинно благословляє всіх своїх вірних чад.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Жаль Юрасика не було 29.09.2020 13:43
Заранєє отказався він балотіруваться, ох заранєє! А там бог був багато чого послав!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100