реклама
Sucurity Police

реклама

Золотоніською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, тобто відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинений повторно.

Прокуратура  

Досудовим розслідуванням встановлено, що 21-річний житель одного із сіл Золотоніського району у вересні 2020 року знаходячись в стані алкогольного сп'яніння, повторно, діючи за раптово виниклим умислом, спрямованим на відкрите викрадення чужого майна, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій та бажаючи настання їх наслідків, шляхом вільного доступу, умисно, з корисливих мотивів, із застосуванням насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я, яке виразилося у нанесенні тілесних ушкоджень руками і ногами по голові та тулубі потерпілого, шляхом ривка із рук потерпілого, відкрито заволодів, мобільним телефоном після чого з місця вчинення кримінального правопорушення зник, завдавши таким чином потерпілому майнової шкоди.

При цьому, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу, маючи не зняту, не погашену судимість на шлях виправлення не став та вчинив новий умисний злочин.

На даний час досудове розслідування завершено, обвинувачений перебуває під вартою, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті, винній особі покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 6 років.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100