реклама

реклама

Облаштувати постійну зупинку «Провулок січовий» хочуть у Черкасах по вулиці Пастерівській замість зупинки на вимогу «Школа майстрів», якою раніше там користувалися містяни.

IMG_20200521_150151

Про це повідомляє кореспондент Zmi.ck.ua.

Питання облаштування нової зупинки виникло ще минулого засідання виконавчого комітету. Тоді жителі Черкас просили повернути зупинку «Школа майстрів», яка була на вимогу. Виконавчий комітет Черкаської міської ради приблизно місяць тому проголосував за скасування цієї зупинки, тому що вона заважала жителю будинку, який був поряд.

«Насправді це виїзд із двох дворів і зараз там є заклад із продажу систем охорони та відеоспостереження, мініпарковка приватного бізнесу. Історично люди там збиралися й чекали транспорт», – зазначив директор департаменту ЖКК Олександр Яценко.

Крім того, її розташування в тому місці неправильне з того погляду, що там неможливо організувати пішохідний перехід на інший бік Пастерівської.

«Від цієї зупинки до зупинки по вулиці Надпільній 200 метрів. І до зупинки "Вулиця гетьмана Сагайдачного" також 200 метрів. Але між зупинкою "Вулиця гетьмана Сагайдачного" і зупинкою біля 24 школи – 590 метрів. Там завелика відстань. Тому ми пропонуємо влаштувати зупинку не на вимогу, а постійну з назвою "Провулок Січовий". Там буде влаштований карман і є можливість організувати безпечний нормальний перехід на тротуарну частину провулку Січового. А зупинку «Гатьмана Сагайдачного» перенести за перехрестя, так само облаштувавши карман», – зазначив Олександр Яценко.

Заступник міського голови Ігор Волошин повідомив, що зупинку потрібно організувати в найбільш оптимальному місці, де не буде великого скупчення транспорту. Олександр Яценко зазначив, що проєкт буде готуватися з погодженням патрульної поліції у Черкаській області.

Виконавчий комітет підтримав цю пропозицію і тепер департамент ЖКК підготує на наступне засідання проєкт рішення.

1601366099-94

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Яків Миколайович 30.09.2020 10:48
Пропозиція доцільна. Також вимагає облаштування і зупинка з протилежного боку - щоб автобуси не перегороджували проїзд, а пасажири не проштовхувалися до автобуса між припаркованими авто. Також потрібно облаштувати тут пішоходний перехід.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 ЗЮ 29.09.2020 19:41
На жителя будинку що заважає жити місцевим не звертати увагу. Заклад з охорони також може випадково запалати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100