реклама

реклама

Відповідно по потреб ринку праці та замовлень роботодавців служба зайнятості здійснює професійне навчання безробітних, що має на меті підвищення конкурентоспроможності та мобільності громадян на ринку праці.

Понад 200 фото 1

З початку року за направленням Уманського міського центру зайнятості проходили професійне навчання: на замовлення роботодавців – 208 безробітних осіб, зокрема, 42 підвищували кваліфікацію шляхом стажування безпосередньо на робочому місці та 1 особа з числа безробітних навчалася на курсах з підприємницької діяльності. На сьогодні, із 188 безробітних, що закінчили професійне навчання - 187 працевлаштовані на підприємства та установи різних форм власності.

Понад 200 фото 2

Нині, безробітні підвищують свою кваліфікацію за навчальними програмами: «оператор котельні», «офіціант»,  «продавець продовольчих товарів», «продавець непродовольчих товарів», «провізор», «бармен» та ін.

Понад 200 фото 3

«Головною метою при організації професійного навчання безробітних є узгодження потреби роботодавця й інтересів пошукача роботи, що сприяє якнайшвидшому працевлаштуванню безробітного та закріпленню на робочому місці. Така форма роботи є взаємовигідною, як для роботодавця, який отримує висококваліфікованого працівника, так і для пошукача роботи, який повертається до продуктивної праці»,- підсумував директор Уманського міського центру зайнятості Степан Фащевський.

Уманський міський центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Новое предложение 30.09.2020 12:23
Профессиональны й дипломированный безработный.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100