реклама

реклама

index Держенергонагляд продовжує активну роботу щодо оцінки готовності теплових господарств суб’єктів відносин у сфері теплопостачання до роботи в опалювальний період 2020-2021 років (далі – ОП).

Так, Управлінням Держенергонагляду у Черкаській області здійснено моніторинг стану підготовки/готовності теплових господарств до роботи в ОП. Зокрема, було оглянуто: Кам’янський історико-культурний заповідник, КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР», КНП «Золотоніська районна багатопрофільна лікарня» Золотоніської районної ради, 7 закладів відділу освіти Жашківської міської ради, КП «Теплокомуненерго» м. Монастирище, ТОВ «МБП-Тепломережа» м. Христинівка тощо.

Під час проведення моніторингу в закладах та підприємствах перевірено наявність розпорядчих документів щодо підготовки теплових господарств до роботи в ОП, складених та затверджених планів організаційно-технічних заходів, оформлених актів після виконання робіт та наявності іншої необхідної технічної документації. Крім того, оглянуто технічний стан теплового господарства закладів та перевірено повноту виконання затверджених підготовчих робіт. В результаті усім тепловим господарствам було підписано Акти готовності до роботи в ОП 2020-2021 років.

Нагадаємо, що норми чинних Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду вимагають залучення представників Держенергонагляду до участі у комісіях підприємств, установ та організацій з перевірки готовності теплових господарств до роботи в опалювальний період та обов’язкового підписання ними Акту готовності до роботи в опалювальний період.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100