реклама

реклама

ДПС у Черкаській області відкрита для спілкування та діалогу з усіма платниками податків регіону. Новою формою спілкування стало нещодавнє громадське слухання, під час якого представники малого бізнесу віч-на-віч поспілкувались з податківцями.

На заході були присутні голова міської профспілки «Солідарність» Ольга Ракова, голова ТВ АППУ в області Лора Рубченко, приватні підприємці, які здійснюють діяльність на ринках Черкас, Чигиринського та Канівського районів, інші представники громадськості регіону та податківці.


Відкриваючи захід, перший заступник голови ДПС у Черкаській області Володимир Коломієць зазначив, що на етапі переходу від фіскальної до сервісної служби для податківців області є дуже важливим знати про проблемні питання і щодо податкового законодавства, і щодо роботи самих податківців, які виникають у суб’єктів господарювання.

“Сьогодні ми запросили приватних підприємців та очільників громадських організацій області для вирішення спірних питань щодо неоднозначного тлумачення окремих норм спрощеної системи оподаткування,” – наголосив Володимир Коломієць.

Ольга Ракова наголосила на проблемних питаннях, зокрема, хто може працювати на І групі “спрощенців”, про рівень та своєчасність виплати заробітної плати найманим працівникам та новий законопроект №4834, який вносить суттєві зміни до спрощеної системи оподаткування.

Свою позицію з усіх питань озвучили і податківці, і підприємці.

“Нам роз’яснили окремі неоднозначні моменти Податкового кодексу та розповіли про найближчі нововведення, - наголосила Ольга Ракова, - а отже – ми отримали відповіді на свої питання і вважаємо таку форму співпраці дійсно ефективною”.

“ДПС у Черкаській області запрошує всіх платників податків до спілкування, - зазначив на завершення заходу Володимир Коломієць, - податківці докладуть максимуму зусиль для того, щоб знайти консенсусу у вирішенні проблемних питань.”

Про це інформує прес-служба ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100