реклама

реклама

Сергій Отрешко

Сергій Отрешко

Учора на ХІХ конференції Черкаської міської організації Партії регіонів було обрано нового голову цієї організації. Депутат міської ради Сергій Отрешко, який очолював осередок близько 2 років, написав заяву за власним бажанням. Делегати майже одноголосно обрали новим керівником депутата обласної ради Володимира Ходака.

– Я прийняв рішення звільнитися з цієї посади для того, аби більше часу приділяти роботі в міській раді, оскільки очолюю фракцію Партії регіонів, – каже Сергій Отрешко. – Я залишаюся членом ради міської організації, однак тепер зможу сконцентрувати більше зусиль на депутатській роботі.

Перший заступник голови Черкаської обласної парторганізації Микола Тимошенко у коментарі «Прочерку» зауважив: на конференції головний регіонал області Сергій Тулуб критикував роботу міського осередку.

– Недоліки є, як і в кожній роботі. Є ідеологічні, організаційні недопрацювання. Міська організація працювала не так активно, як цього потребує така потужна політична сила, – сказав Микола Тимошенко.

Колега Сергія Отрешка по фракції в міськраді Ігор Валовий зауважує: в Сергія Володимировича дуже багато посад і роботи, тож навіть переживав за його здоров’я.

– Дійсно, на одну людину дуже серйозне навантаження. Вважаю, що це було правильне рішення, – каже Валовий.

Сергія Отрешка характеризує як хорошого організатора, толерантну людину, котра може знайти спільну мову з кожним.

– Володимира Ходака також знаю як людину цілеспрямовану, вмілого організатора, розважливого та розсудливого керівника, – зазначає Валовий.

Запевняє: про зміну голови фракції в міськраді поки що не йдеться. Однак колеги-депутати від опозиційних партій цього не виключають. Зокрема, депутат міськради Володимир Мамалига каже, що для Партії регіонів такі передвиборні зміни кадрів – не дивина.

Володимир Ходак

Володимир Ходак

– В них є така риса – міняти коней на переправі, – коментує він. – В цій партії дуже багато внутрішніх течій. У 2010 році Отрешко був новою людиною. Але це закономірно – знімають з голови організації, з голови фракції…

Про роботу ж Сергія Отрешка в міській раді колеги, навіть від опозиції, відгукуються позитивно. Як Володимир Мамалига, так і депутат від «Батьківщини» Максим Булатецький. Останній – працює з Отрешком у бюджетній комісії.

– Він об’єктивно приймає рішення, виважено, – каже Максим Миколайович.

Новообраний же керівник міських регіоналів генеральний директор ТОВ «Ходак» Володимир Ходак через зайнятість поки що не зміг оперативно прокоментувати своє призначення на прохання журналіста «Прочерку». Обіцяє зробити це «при нагоді».

Довідка:

Володимир Ходак – генеральний директор ТОВ «Ходак» –, підприємства, яке займається оптовою торгівлею продуктами харчування. Також В. Ходак очолює міську організацію роботодавців і є віце-президентом футбольного клубу «Славутич.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #8 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 27.06.2012 09:36
Ходак хорощий парень,но садится не в свои сани.Не стой командой связался.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Валентина 26.06.2012 19:27
Ходак вже Фронт Змін розбудував тепер і ПР розбудує :lol: Сергія Отрешка жаль, нормальний, адекватний чоловік, хоч і регіонал...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 федор припципиальный 26.06.2012 18:24
да подорвал свое здоровье егионал отрешко а ведь не прошло и двух лет может дошло куда попал и тикает
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Крук 26.06.2012 16:54
І цього з'їли...... Занадто розумний!
Нічого, я навіть радий за Сергія Володимировича, краще ніяк не працювати, ніж працювати з відчуттям внутрішнього конфлікту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Вадим 26.06.2012 16:22
Правильное решение, хотя и понятно, что дело не в собственном желание. Отрешко хороший человек, и быть у руля партии где все прогнившие до костей ему было вообще не к лицу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 РеБром 26.06.2012 15:43
З Отрєшка гроші витрусили - час Ходака?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Wertuu 26.06.2012 15:16
Эх,жалко Серегу!
В алюр входил за секунду.
Но бабла для ПРдунов на выборы нет-долой бессребреника!
ПР самопожирающаЯ тоталитарная организация.
А с деспотичным Тулубом роботать невозможно.
Ему бы Сталина в подручные.
А Сергея жаль.
Тулубы уедут,а СО останется с плевком в сердце.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Кінь 26.06.2012 15:06
А вы,друзья, как не садитесь, все в дирежеры не годитесь.(И.А.Крылов)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100