реклама
Sucurity Police

реклама

Мешканці будинку по вул. Леніна, 2, де нині ведеться скандальне будівництво кафе, вирішили об’єднуватися в ОСББ. Таким чином хочуть убезпечити себе від інших самовільних забудов.



Нагадаємо, спорудження другого поверху розважального закладу викликало конфлікт між жителями та власником забудови директором ТОВ «Україна-Центр» В’ячеславом Овчаренком. Попри те, що люди неодноразово мітингували і зверталися до влади, будівництво продовжилось, оскільки всі дозволи на це були.

Як повідомляє Черкаський прес-клуб реформ, депутат міської ради від цього округу Сергій Ткаченко зауважує, що завдяки створенню ОСББ жителям у майбутньому можна буде уникнути подібних проблем.

– Ми намагалися припинити це будівництво, проте у забудовника є усі необхідні дозволи. Тож, ми порадились із мешканцями – і вирішили зробити так, аби на перспективу вони таких проблем більше не мали. Будинок знаходиться у центрі міста, а це завжди «ласий шматочок» для того, хто шукає вдале місце під комерційний об’єкт, – констатував Сергій Ткаченко.

Голова ініціативної групи по створенню ОСББ Ірина Серікова каже, що днями вже буде проведено установчі збори. Ведуться також переговори із міською владою про те, аби отримати будинок у кращому стані, ніж він зараз.

– Наш дім – досить старий, йому вже 38 років. І йому не вистачає того догляду, який забезпечує СУБ. Ми хочемо привести свій дім у порядок, – розповіла пані Ірина. – Крім того, це дасть можливість у майбутньому уникнути ризиків самочинних будівництв. Адже, хоча ми і намагались боротись усім будинком, і навіть влада нас підтримувала – ми нічого не добились. Ініціативна група боротьбі із самочинним будівництвом стала групою ініціаторів по створенню ОСББ. Ми отримали на це згоду абсолютної більшості мешканців будинку.

За словами начальника відділу сприяння ОСББ Черкаського міськвиконкому Юрія Івченка, нині в Черкасах діють 124 ОСББ:

– Динаміка їх створення стабільна: торік створено 13 ОСББ, за 6 місяців цього року – 6. До нашого відділу систематично телефонують черкащани, які збирають інформацію про ОСББ, аби прийняти остаточне рішення, – каже пан Івченко.

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 Далматин 27.06.2012 12:03
Цитую Ню-ню:
Коли кафе добудують, його назвуть "ПозОда" - на честь позору Одарича ;-)


А чьо - звучить. :zzz Тебе питають:"Ти куди пішов?" А ти - гордо так у відповідь:"У ПозОду!" Причому "ПозОда" можна розшифровувать і як "позор ОДА" (обладміністрац ії) - бо та теж провтикала скандальне будівництво. Та й взагалі - І влучна, і звучна назва для нового генделя Овчаренка ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ню-ню 27.06.2012 11:39
Коли кафе добудують, його назвуть "ПозОда" - на честь позору Одарича ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 саша 27.06.2012 11:04
Одарыч в этой ситуации продемонстриров ал чвою любовь к пустому пиару и то что его слово ничего не значит в этом городе. Он уверял что стройку приостановили, а она нина день не остановилась, уверял, что там недостаточно паковочных мест и что Овчаренко прекратит стройку потому что не получит разрешения на парковуку, а вышло все как всегда. Одарыч попиарился, люди запомнили что он вроде что-то и сделал, но в действительност и очередная забегаловка Овчаренко там будет и реальная власть в этом городе за деньгами, а не за Одарычем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100