реклама

реклама

Прокуратурою Черкаської області проведено перевірку щодо законності набуття у власність земельних ділянок історико-культурного призначення, які розташовані на території Чигиринського району.

Так, встановлено, що рішенням Суботівської сільської ради незаконно затверджено технічну документацію по видачі державних актів на право власності на земельні ділянки, які входять до переліку об’єктів культурної спадщини Національного історико-культурного заповідника «Чигирин» та занесені до Державного реєстру нерухомих пам’яток України за категорією місцевого значення, приватизація яких згідно вимог Закону України «Про охорону культурної спадщини» заборонена, та передано їх у приватну власність декільком громадянам, чим завдано шкоди інтересам держави в сумі понад 12 млн. грн.

За результатом перевірки прокуратурою області подано позовну заяву до Чигиринського районного суду про скасування вказаних рішень Суботівської сільської ради та визнання державних актів на право власності на земельні ділянки недійсними. Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 О.ЧУПРИНА 28.06.2012 21:21
Люди яким виділяли ці землі напевно знали про їх статус.Як піднялася рука на заповідник?Чи може володарями земель стали дуже поважні чиновники,які за браком їх дорогоцінного часу не встигли розібратися в тому,що землі заповідні? Чи прокуратура щось наплутала?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Василь 28.06.2012 10:13
Святого для х***** олігархату нічого не має. Тільки ниють постійно, що грошей в кармані немає... а самі ведуть свинське життя. Жерти-спати, жерти-спати. Кріпосне право для них - самоє оно :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100