реклама

реклама

У семи областях України не було подано жодної заявки на отримання держдотації за збереження поголів’я великої рогатої худоби.

Мінагрополітики не виконало поставлене урядом завдання з інформування селян про програму збереження і нарощування поголів’я великої рогатої худоби, заявив прем‘єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабміну в середу.

«Від селян Вінницької, Донецької, Запорізької, Одеської, Тернопільської, Харківської, Черкаської областей не надійшло заявок для отримання державної підтримки. Це свідчить, що Міністерство аграрної політики і продовольства, обласні адміністрації зазначених регіонів не організували цю роботу — вчасно не поінформували громадян про їхнє право, терміни і порядок отримання такої дотації, і не забезпечили на належному рівні роботу з оформлення заявок на отримання дотацій» – цитує прем’єра прес-служба уряду.

«Виплата дотацій селянам триває. Тому всі господарі, які прийняли рішення зберегти молодняк великої рогатої худоби можуть подавати заявки до сільських та селищних рад для отримання дотацій», - сказав Микола Азаров.

При цьому Микола Азаров попередив відповідальних працівників Мінагрополітики, що «якщо у найкоротший термін ситуація не буде виправлена, і якщо хоч на йоту буде зірвано державну програму відродження вітчизняного тваринництва – то буде зроблено жорсткі висновки».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 О.ЧУПРИНА 30.06.2012 20:52
Цитую Нетолерантний:
А Головко брехав свободівцям і селянам під ОДА, що такі дотації виплачуються повним ходом. :-*

Навіщо зразу "брехав"? Брехати це означає ЗАВІДОМО стверджувати те,що не відповідає дійсності.А тут людина просто не володіє інформацією .Який же він брехун? Просто займається не своєю справою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Олег 28.06.2012 22:25
Не надійшло заявок від селян? А яка в них вигода від цієї "допомоги". Для того щоб отримати її потрібно оформити паспорт на теля, робити йому зчеплення і т.д. а це все гроші. А що взамін обіцянка дати 700 грн. через рік.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Нетолерантний 28.06.2012 11:07
А Головко брехав свободівцям і селянам під ОДА, що такі дотації виплачуються повним ходом. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100