реклама

реклама

Голова Черкаської обласної ради Валерій Черняк вважає, що прийде час, коли повітряний транспорт стане не розкішшю, а засобом пересування. Про це Валерій Петрович повідомив на прес-конференції 26 червня.

– Як би не критикували вертолітний майданчик на Канівщині, проте ви побачите (можливо, я не доживу до цього а наші діти доживуть), що повітряне сполучення буде розвиватися, – запевнив Валерій Черняк. – Подивіться, скільки в світі заможних людей мають повітряний транспорт. Та й в Україні мають цей транспорт багатії. Я пригадую, коли мені було 20 років, я дивився на автомобіль, як на щось таке недосяжне… Це вважалося розкішшю. А сьогодні автомобіль вже не предмет розкоші, а засіб пересування. Такими самими стануть, на мій погляд, літаки, гелікоптери. І ви побачите, що у всіх обласних центрах працюватимуть аеропорти.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Оксана Колісник 29.06.2012 14:56
Колись уже розповідала про поневіряння та розчарування лікаря, який з чиновних крісел пробував повернутися в професію... Так шкода! Медицина й пацієнти і все суспільство втратили гарного спеціаліста-медика, натомість те ж суспільство отримало чергову чиновну посередність.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Василь 28.06.2012 22:05
........................... не розумію радості
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Черкас 28.06.2012 17:37
Останнім часом Черняк почав просто якусь пургу нести...довге спілкування з т********* залишило відбиток ...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 федор припципиальный 28.06.2012 17:05
интересно кто будет летать на вертолетах если с каждым годом численность населения украины по пичине вымирания при такой жизни сокрращается с крейсерской скоростью я*** со своими детками что ли
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100