реклама

реклама

Фото газети «Вечірні Черкаси»

Фото газети «Вечірні Черкаси»

Серед білого дня по вулиці Гоголя, навпроти Центрального ринку, загорівся вантажний автомобіль із пивом. Кабіна вантажівки вигоріла за лічені хвилини, пиво ж вдалося врятувати, інформують «Вечірні Черкаси».

Десятки зівак оточили вантажний автомобіль, охоплений полум'ям. Замість того, щоб кинутися на допомогу водієві й викликати рятувальників, люди знімали процес згорання його авто. Захоплені видовищем, ніхто й не помітив, як вогонь підібрався до шести газових балонів, що знаходилися на вантажівці. Ще кілька хвилин – і роззявам було б уже не до коментарів.

– Дуже прикро, але останнім часом для натовпу постраждалий є лише об'єктом для відеозйомки, а не для порятунку. Усі витягують мобільні, знімають, а потім коментують, як довго їхали рятувальники, як погано вони працювали і що все було не так, – зазначив помічник начальника територіального управління МНС у Черкаській області з питань взаємодії з органами державної влади, ЗМІ та зв'язків із громадськістю Костянтин Проценко. – Ситуація ж була дуже серйозною, адже горів автомобіль із газовими балонами, а навколо було багато людей.

Зі слів водія, пожежа відбувалася дуже швидко. Не встиг з'явитися під капотом дим, як за кілька хвилин запалав уже весь моторний відсік вантажівки. Незважаючи на те, що поруч було дуже багато автівок, постраждалому ніхто не дав вогнегасника. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі автомобіля. На щастя, пожежники Державної пожежно-рятувальної частини № 2 швидко ліквідували загорання і не допустили вибуху газових балонів.

Вогонь знищив моторний відсік авто, внутрішнє оздоблення кабіни водія та документи. Пошкоджено лакофарбове покриття капота, ліве і праве крило. Товар, який перевозила вантажівка, полум’я практично не зачепило.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100