реклама

реклама

27 червня о 19-40 у селі Грищенці Канівського району під час встановлення верхніх кілець на криниці зірвався та упав у середину 36-річний чоловік.

Пролетівши 12 метрів, на глибині 21 метра він потрапив ногою в один з отворів бетонного кільця і завис. Його помічники спустившись у криницю намагалися його витягти, проте їх зусилля виявилися марними.

Звільнити потерпілого вдалося лише рятувальникам Канівської державної пожежно-рятувальної частини №10, черговий караул якої оперативно прибув на місце події.

О 20-10, рятувальники, одягнувши на чоловіка спеціальний пояс і обв’язавши рятувальними мотузками за допомогою встановленої лебідки підняли його з криниці на поверхню, де передано до рук лікарів «швидкої».

Травмованого було терміново доставлено до Канівської центральної районної лікарні, проте, попри усі зусилля медиків, через кілька годин чоловік від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні.

Загиблий, професійний копач криниць приїхав на канівщину з міста Рокитне Київської області. Про це інформує прес-служба МНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100