реклама

реклама

Відчути себе справжніми кіногурманами мають змогу жителі дванадцяти сіл Золотоніського району. Новинки вітчизняного та зарубіжного кінематографу там транслюють регулярно.

Як інформують у відділі з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату Золотоніської райдержадміністрації, директор міськрайдирекції кіновідеомережі Віктор Пономаренко вже кількадесят років забезпечує приємне дозвілля жителям Золотоніщини. Щоправда, останніми рокам й на шляху кінострічок до селян стає все більше перешкод. Основна з них фінансування. Кіновідеомережі доводиться працювати самій на себе. 5 гривень за квиток на сеанс, а інколи навіть менше: 2-3 гривні – дають змогу працівникам міськрайдирекції кіновідеомережі привозити в села все нові й нові стрічки.

Жителі Чапаєвки, Коробівки, Вільхів, Новодмитрівки, Богуславця, Подільського, Піщаного, Хрущівки, Кривоносівки, Синьооківки, а з цього тижня і Драбівець та Домантового мають можливість переглядати новинки світового кінематографа вже через 2-3 тижні після початку офіційної трансляції у мережі кінопалаців України. Завдяки пересувній апаратурі стрічки подорожують від одного сільського кінотеатру до іншого.

Влітку фільми транслюють також і на літніх майданчиках.

Аудиторію фахівці кіновідеопоказу мають сталу: від 40 до 60 осіб. Проте під час трансляції матчів Євро-2012 на вечірні сеанси приходить менше шанувальників екшенів та мелодрам.

Міськрайдирекція кіновідеомережі запрошує всіх бажаючих відвідати кіно зали у згаданих селах.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Петрович 30.06.2012 17:11
Оце насправді соціально важлива подія. А ще в баби Любки з с. Сагунівка курча здохло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100