реклама
Sucurity Police

реклама

Фото: kray.ck.ua

Фото: kray.ck.ua

Відколи обласний перевізник відкрив новий маршрут «Черкаси-Коврай», жителі Хуторів Коврайських втратили спокій, інформує «Черкаський край».

Село за 15 кілометрів від райцентру, але тепер, щоб дістатися до нього, потрібно проїхати 60 кілометрів. Розташоване село найпершим по маршруту, тому, слідуючи до Золотоноші, люди змушені їхати спершу в протилежному напрямку, кружляючи по інших селах. Якщо раніше, коли ходив автобус «Золотоноша-Гельмязів», на поїздку в обидва боки пасажири з Хуторів Коврайських витрачали 9,50 гривні, то тепер тільки в один бік – 13,25 гривні, тобто загалом утричі дорожче. А що ж – за цю «кругосвітню» подорож потрібно платити. Крім того, щоб побувати в районній лікарні, доводиться витрачати цілий день.

Нещодавно, зібравшись біля сільського ФАПу, що слугує у цьому невеличкому селі центром громадських зібрань, люди громадою обговорювали, як вирішити це питання.

Хутори Коврайські входять до складу Піщанської сільської ради, куди ходять до школи їхні діти, тому клопоталися, щоб їх підвозив шкільний автобус.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Василь 02.07.2012 09:23
Нехай заводять сиву кобилу і їдуть до райцентру бричкою. При голубій власті живемо, нема чого тут ліберальнічать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100