реклама

реклама

29 червня Старобабанівська виправна колонія Управління Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області (№92) відсвяткувала свій піввіковий ювілей. З цієї нагоди була проведена низка урочистих заходів, інформують в управлінні державної пенітенціарної служби України в Черкаській області.

Розпочалося святкування з привітання начальника управління ДПтС України в Черкаській області Анатолія Грищенка. Він подякував всім нинішнім та колишнім співробітникам закладу за їх сумлінну працю: «Півсторіччя – це привід озирнутись назад у минуле, проаналізувати здобутки та визначити пріоритети подальшого розвитку. Впевнений, що нелегку службу пенітенціарія здатні нести лише віддані своїй справі, служінню народові та Державі професіонали» - відзначив він. Також начальник управління побажав працівникам та їх родинам благополуччя, міцного здоров’я та злагоди, та вручив нагрудні знаки, грамоти та подяки кращим співробітникам установи.

 

Потім слово для привітання було передане начальнику Старобабанівської виправної колонії Валентину Чорнопиському. Він відзначив, що дуже цінує працю кожного та подякував усім ветеранам служби, котрі зібралися на свято, за їх здобутки, котрі тепер потрібно зберегти та примножити нинішнім працівникам колонії.

 

Також присутніх привітали начальник Уманської виправної колонії (№129) Лапуцький Анатолій Олександрович і прокурор Уманського району Володимир Шевченко та подарували установі на честь свята пам’ятні подарунки.


Після привітань і теплих слів на адресу працівників та ветеранів Старобабанівської виправної колонії для всіх гостей розпочався святковий концерт Київського вокально-хореографічного ансамблю «Україночка» під керівництвом Народного артиста України Віталія Юхименка. Гості зі столиці порадували глядачів своїм незрівнянним виступом, запальними танцями та чудовим вокалом. У програмі виступу були номери на всі смаки – народні пісні та авторські твори, відомі естрадні вокальні композиції, циркове мистецтво, білоруські народні пісні та навіть «Циганочка». З упевненістю можна сказати, що гості свята залишились дуже задоволені концертною програмою.

 

Насамкінець на сцену знову піднявся начальник управління Анатолій Грищенко, щоб передати привітання голови облдержадміністрації Героя України Сергія Тулуба та вручити відзнаки ще декільком співробітникам від імені очільників області.

 

Варто відзначити, що крім офіційної сторони святкування була ще й інша, суто неформальна – річниця утворення закладу стала приводом для зустрічі багатьох людей, котрі працювали тут в різні часи і роками не бачились після закінчення роботи чи служби в колонії. Повсюди можна було бачити радісні дружні обійми, а подекуди, навіть і сльози радості від зустрічей.

 

Довідково:

Старобабанівська виправна колонія утворилася 30 червня 1962 року після того, як Наказом МВС УРСР «Про організацію промислової виправно-трудової колонії №92 УВС Черкаської обласної Ради депутатів трудящих» було оголошено про заснування даної установи на базі Старобабанівського гранкар’єрного управління тресту Союзспецбуду. Після проведення відповідних геолого-розвідувальних робіт на околиці села розпочалося будівництво основної огорожі зони, що охороняється, будівель гуртожитків для проживання засуджених та шестиквартирного житлового будинку для співробітників колонії – це стало початком заснування військового містечка та установи вцілому.

Нині підприємство Старобабанівської виправної колонії №92 займається видобутком та переробкою гранітної сировини з власного кар’єру, також «візитівкою» підприємства є готова продукція: борт, бруківка, архітектурні вироби, блоки. Підприємство закладу постійно освоює виготовлення нових видів продукції для забезпечення високого рівня рентабельності.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Оксана Колісник 02.07.2012 23:02
Я як заголовок про номери прочитала, очікувала побачити круті авто з крутими ж номерами... Ну тіпа "зустріч випускників". І яка єрунда тільки не приверзеться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Дімон 02.07.2012 15:13
друге фото- сила. Я плакав :cry: :cry: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100