реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах на місці ринку по вул. Пастерівській планують створити аналог відомого сільськогосподарського ринку центральної Європи Ковент-Гарден, інформує Черкаський прес-клуб реформ.

Підприємці, які тут торгують, розробили план розвитку ринку, що передбачає його модифікацію в один із найбільш привабливих ринків сільгосппродукції в Україні. План розвитку створено на основі необхідності розширення масштабів ринку через розширення контингенту споживачів (уже сьогодні сюди приїздять покупці з десятка регіонів України, а також із Росії і Білорусії) та із врахуванням усіх зауважень міської влади Черкас. Зокрема, тут планується створення критих галерей із рядами крамниць, встановлення душових кабінок та реконструкція туалетів, озеленення за дендрологічним проектом території навколо ринку та асфальтування великої парковки для авто на місці прилеглого до ринку пустиря.

План створення у Черкасах першого ринку європейських масштабів підприємці вже найближчим часом планують запропонувати на розгляд міській владі.

На сьогодні підприємці ринку виграли суд проти адмінкомісії міськвиконкому – постанову про притягнення до адмінвідповідальності за «несанкціоновану торгівлю» на місці, відведеному під торгівлю, буде скасовано. Підприємці подають оскарження і на рішення суду у справі про закриття на території ринку ветлабораторії. А, тим часом, ряд претензій органів влади стосовно існування ринку по вул. Пастерівській доповнило звернення Комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» до прокурора Черкаської області, у якому стверджується, що робота ринку перешкоджає нормальному функціонуванню дощової  каналізації міста.

«Якщо полишити ситуацію в тому стані, як є, це призведе до підтоплення цілого району міста», – йдеться у зверненні «ЧЕЛУАШ» до прокурора області.

– КП «ЧЕЛУАШ» офіційно надало своє погодження на розташування нашого об’єкту ще 2005 року, –  зазначив директор ринку Олександр Островський. – Проектну документацію було підписано без жодних обмежень чи застережень. Тому сьогодні ми просто вражені цинізмом посадових осіб підприємства, що було створене для дій у інтересах громади міста, а не для обслуговування групи крупних бізнесменів, які мають на меті знищити малий бізнес у Черкасах.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100