реклама
Sucurity Police

реклама

До чергової частини Шполянського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку в магазині.

Прибувши за вказаною адресою, працівників міліції зустріла стурбована власниця крамниці. Жінка розповіла, що цей заклад працює здебільшого у вечірній час, а тому вдень залишається зачиненим. Коли чергового разу прийшла на роботу, то виявила відчинені двері до магазину, поблизу яких лежали пошкоджені замки. Всередині крамниці був безлад, при цьому з полиць зникли алкогольні та тютюнові вироби на суму близько 5 000 гривень.

Шляхом відпрацювання інформації про жителів села, які раніше вже потрапляли до поля зору правоохоронців, міліціонери вийшли на 41-річного, раніше судимого місцевого жителя. Невдовзі підозрюваний у скоєнні злочину був затриманий та доставлений до Шполянського райвідділу міліції для дачі пояснень.

Як виявилося, чоловік ніде не працював, грошей на життя не мав, однак думок про влаштування на роботу та отримання належної заробітної плати в нього не виникало. Час від часу він полюбляв випивати і, коли в черговий раз прийшов до місцевого магазину, щоб придбати пляшку оковитої, то помітив касовий апарат, в який продавець складала виручку. Саме тоді на думку і спала ідея отримати «легкі гроші». Дочекавшись «належного часу», чоловік попрямував до крамниці. Запримітивши на вхідних дверях замки, він зламав їх і побіг до касового апарату. Проте, коли його відчинив, то побачив, що там пусто. Через це він вирішив підзаробити іншим способом, викравши товар. Чоловік прихопив із полиць магазину всі алкогольні та тютюнові вироби, маючи намір потім все це продати.

Продукцію зловмисник приніс до себе додому, але того ж дня він був затриманий правоохоронцями.

Наразі по цим фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Речові докази вилучено. Співробітники міліції продовжують проводити перевірки з метою встановлення всіх обставин та фактів справи. Триває слідство, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100