реклама

реклама

Новина про урочисте введення в експлуатацію новозбудованого газопроводу у Василькові швидше нагадує літопис землі Шполянської, ніж прес-реліз. Урочистий тон і фіксація кожного героя події не залишать байдужим жодного читача. Пропонуємо вашій увазі матеріал, розміщений на сайті Шполянської райдержадміністрації про справу, яка, «здавалося, назавжди заведена в глухий кут»… Проте… А втім, нижче подаємо дослівно:

27 червня – дата, знамена для жителів села Васильків радісною подією – історичним моментом, що увійде до літопису життя Васильківської громади світлою сторінкою. Цей день виявився для кожного мешканця села справжнім святом, адже вони на власні очі побачили довгоочікуване блакитне полум’я, на яке чекали не один рік. Багато кому, можливо, вже й не вірилося в успішне завершення газифікації села. Здавалося, що ця справа вже назавжди заведена в глухий кут.

Та ось настав день, коли село облетіла звістка – сьогодні урочисто відкривають газопровід біля ШРП на околиці Василькова.

Урочистості з нагоди відкриття Васильківського підвідного газопроводу відкрив сільський голова Іван Дубина, який представив односельцям шанованих гостей: Бобова Геннадія Борисовича, депутата Черкаської обласної ради, Героя України, Буяна Сергія Івановича, голову правління ВАТ «Черкасигаз», Колісника Василя Васильовича, першого заступника голови Шполянської районної державної адміністрації; Тимошенка Миколу Олександровича, голову Шполянської районної ради. Це ті люди, котрі не один рік наполегливо працювали над тим, щоб блакитне паливо зайшло до Василькова, створюючи комфортні умови для проживання його жителям. Адже блакитний вогник у домі - це не тільки значне поліпшення життєвого рівня, але ще й створення умов для молоді задля того, щоб вона залишалася на селі, будувала тут своє майбутнє.

Перший заступник голови райдержадміністрації Василь Колісник щиро подякував всім, хто на громадських засадах робив значний внесок у будівництво газопроводу, проводили організаційну роботу, вболівали за громаду. Особливу вдячність Василь Васильович висловив депутату обласної ради, Герою України Геннадію Бобову за ефективне сприяння у завершенні всіх необхідних робіт і забезпеченні відповідного їх фінансування. Ще зовсім недавно, з місяць тому, Геннадій Борисович зустрічався з громадою села щодо суспільно-важливих питань, які турбують васильківців. Саме про допомогу у введенні в експлуатацію газопроводу звернулися вони до депутата як до останньої надії. Пан Бобов пообіцяв вплинути на цей процес і виконання своєї обіцянки справді не забарилося. Вся громада вдячно аплодувала народному обранцеві за таку суттєву допомогу і проявлену увагу до сільського населення, якому тепер доводиться нелегко виживати.

Представники влади обіцяли робити і надалі все можливе, щоб такі моменти були нормою життя, а не святами: щоб сьогодні ми відкривали – газопровід, а завтра бралися за відновлення сільських клубів, дитсадків, спортмайданчиків.

Право урочисто запалити перший блакитний вогонь було надано депутату обласної ради, Герою України Геннадію Бобову та місцевій мешканці – ветерану праці Шпоньці Любов Свиридоновні. Потім всі учасники заходу завітали до першої оселі, де відбулося запалення комфорки та символічне приготування яєчні на кухні.

Розквіту і процвітання Василькову і його мешканцям! Нехай ця прекрасна подія стане початком відліку нового – кращого життя на селі!

Довідка Шполянської райдержадміністрації:

Будівництво підвідного газопроводу високого тиску до села Васильків Шполянського району було розпочато у листопаді 2006 року за державні кошти. Вартість освоєних коштів становить 1 817,602 тис. грн. Загальна довжина підвідного газопроводу - 6070 м. Після введення в експлуатацію підвідного газопроводу збудовано розподільчий газопровід по селу Васильків загальною довжиною 30 км. Вартість вуличних газопроводів - 2700 тис. грн. В даний час газифікацію житлових будинків забезпечено 305 домоволодінь села з послідуючою газифікацією ще 300 осель.

Матеріал з офіційного сайту Шполянської райдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
0 #10 Ужасть 04.07.2012 16:21
Написал..не читая коменты... а видите, оказалось не мне одному в голову пришли некоторые асоциации... :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Ужасть 04.07.2012 16:18
Ветеран праці Любов Свиридонівна підсмажила яйця для Героя України
----
Я ведь уже неоднократно приводил примеры орфографических опечаток и их последствий для редакций. А вы опять пишите рисковые заголовки...в даном случае стоит затеряться в вашем заголовке "для" и...будет очень нехорошая ситуация...с улыбающимся на фото товарищем, да еще в предверии выборов :-) Ну например как в этом случае....

Саратовский водитель-дальнобойщик Андрей Костылев благодаря опечатке стал всесоюзной знаменитостью, после того как в областной газете про него напечатали хвалебную статью. Товарищ Костылев наездил без аварий, серьезных ремонтов и нарушений сто тысяч километров. Он, наверное, был действительно хорошим работником и не заслужил ничего подобного. Но из заголовка статьи слова не выкинешь. Выглядел же заголовок так:" 100 тысяч километров - не пердел!" И дальше - четкая большая фотография улыбающегося героя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Володимир 03.07.2012 14:58
Цитую Ivan1:
Ветеран праці Любов Свиридонівна підсмажила яйця Героя України.

....з бобами :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Ivan1 03.07.2012 14:09
Ветеран праці Любов Свиридонівна підсмажила яйця Героя України.
Дуже хороший заголовок. А Ви про що подумали, пані Оксана?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Гудвин 03.07.2012 05:49
Лучшее в статьюшечке, безусловно, заглавие. ;-) Добре, шо с этими героями у тетки хоть яйца нашлись.Но это- до первых платежек за газ и если она женщина умная, то печку не развалила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Іван Іванович 03.07.2012 01:29
в Лисянському районі за часів помаранчової розрухи (як кажуть в рекламному ролику) було газифіковано 26 сіл. Ну і що ж це дало? За три місяці блакитної стабільності (по бігмордах) всі три керівника в районі були засуджені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Олег 02.07.2012 23:29
Прямо як казку читав - "Про доброго богатиря Бобова (Героя України)"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Нетолерантний 02.07.2012 22:37
Газопровід, який прокладався у Василькові дуже давно - прокладений за державний кошт. Я розумію, що регіонали і Бобов зокрема вважає бюджет своїм власним капіталом, але все ж... :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Оксана Колісник 02.07.2012 20:07
Нє, от як прочитаєш такий заголовок, ну просто жити хочеться! Ой порадували, втііішили! Сльози втираю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Бомбибом 02.07.2012 19:41
ето сила слова. Тут струны души затрагивает афффтор. или ет очередная показуха героя. Но нет! Не думаю! ет сила слова :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100