реклама

реклама

Головне Управління капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Черкасиміськбуд» на будівництво до кінця 2012 року обласного діагностично-консультативного центру по вул.Менделеєва, 3, м.Черкаси. Вартість угоди склала 30,25 млн. грн. Про це йдеться у «Віснику державних закупівель», інформують «Наші гроші».


У тендері брали участь три компанії. ЗАТ «АТП – 2361» і ПП «Сфера – Пласт» пропонували виконати роботи за 25,21 млн. грн. і 25,79 млн. грн. відповідно. Пропозиція АТП була відхилена, оскільки в ній не було враховано демонтажних робіт, знесення будівлі та вирубку дерев, а також було завищено ціни за окремими роботами та занижена зарплата робітників, зайнятих на керуванні та обслуговуванні машин та механізмів – замість 2643 грн. компанія збиралась платити робітникам 2300 грн.

З допущених до участі в тендері була обрана пропозиція «Черкасиміськбуду», дорожча на 5 млн. грн. від «Сфери-пласт». Причина обрання дорожчої пропозиції не повідомляється. При цьому єдиним критерієм для обрання найбільш вигідної пропозиції була ціна.

Засновником ТОВ «Черкасиміськбуд» є Надія Шаповал, відома як директор та співзасновник ТОВ «Золота підкова Черкас» (готельний бізнес). «Черкасиміськбуд» також є співзасновником компанії «Глобал інжиніринг Україна», яка має кілька будівельних проектів в Черкасах та Києві.

Голова облдержадміністрації Сергій Тулуб на виїзній нараді розглянув хід будівництва обласного медичного діагностично-консультативного центру, повідомляє прес-служба ОДА.

 

– Це визначальний об’єкт, який входить до програми «Будуємо нову Черкащину». Від того, як ми впораємось з будівництвом цього складного об’єкта, залежатиме здоров’я черкащан, – наголосив Сергій Тулуб. – Думаю, сьогодні у нас вже існує потреба проаналізувати успішність будівництва, його проблеми (якщо такі є), та що треба зробити для їх усунення.

Керівник підрядної організації Анатолій Бурський повідомив, що вже розроблений чіткий лінійний графік робіт. До вересня працівники планують закінчити 90% усіх робіт.

Крім робіт, пов’язаних безпосередньо з будівництвом медичного центру, левову частку фінансування буде спрямовано на закупівлю сучасного медичного обладнання, зокрема апарату МРТ тощо.

За словами очільника області, він, як мінімум, двічі на місяць буде особисто проводити наради щодо ходу будівництва та наголосив, що вже до початку зимового сезону об’єкт має бути зданий в експлуатацію.

Фото прес-служби Черкаської ОДА

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 О.ЧУПРИНА 03.07.2012 12:40
Іншим учасникам тендеру потрібно оскаржити рішення до Антимонопольног о Комітету України.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 саша 03.07.2012 12:25
ну 5 млн Тулубу на поддержку ПаРтии... и п**** что это не его деньги, а народа, которому эта партия до .........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100