реклама

реклама

У третьому кварталі черкаські фінінспектори продовжать роботу, спрямовану на здійснення фінансового контролю за витрачанням державних коштів та майна підприємствами, установами і організаціями області.

Так, спеціалісти Держфінінспекції продовжать ревізію фінансово-господарської діяльності вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Окрім того, буде проведена ревізія фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, підпорядкованих Державному агентству автомобільних доріг України та ревізія окремих питань фінансово-господарської діяльності Головного управління агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації.

Дізнаються ревізори і про те, як використовуються бюджетні кошти в установах охорони здоров’я.

Також планується проведення ревізій фінансово-господарської діяльності комунальних закладів «Черкаський протитуберкульозний диспансер» та «Обласна універсальна наукова бібліотека імені Тараса Шевченка» Черкаської обласної ради,  Державного закладу «Відділкова лікарня станції ім.Т.Шевченка ДП «Одеська залізниця» та КП «Черкасиоблкіно» Черкаської обласної ради.

До поля зору фахівців Держфінінспекції потраплять і районні бюджети. Так, у ІІІ кварталі 2012 року буде проведена ревізія бюджету Монастирищенського району.

Крім цього, аудитори інспекції візьмуть участь у державному фінансовому аудиті виконання Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз та Загальнодержавної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД.

Про факти порушення фінансового законодавства зазначеними об’єктами можна повідомляти за «телефоном довіри» №63-85-90, який працює  в Держфінінспекції в Черкаській області щодня, повідомляє прес-служба установи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100