реклама

реклама

Місяць не працюватиме база по вулиці Чехова Черкаського міського пологового будинку «Центр матері та дитини» (раніше пологовий будинок № 1). Тимчасово усі породіллі народжуватимуть на другій базі (раніше пологовий будинок №2, що по вулиці Конєва).

За словами директора департаменту охорони здоров'я Черкаського міськвиконкому Олега Стадника, у пологовому будинку № 1 зараз проводять планову дезінфекцію. Таку дезінфекцію тут роблять раз на рік.

– У пологовому будинку зараз роблять повну санітарну обробку пологових кімнат, операційних. По черзі так закривають усі пологові будинки, – зазначив Олег Михайлович у коментарі «Прочерку».

На сьогодні у пологовому будинку № 1 працює лише жіноча консультація. За словами головного лікаря закладу Володимира Зеленька, після косметичного ремонту та дезінфекції база на Чехова знову запрацює у звичайному режимі:

– Така процедура передбачає виписку усіх хворих, обробку, вистойку, підфарбовування стін. Потім запрошується санстанція, яка бере близько сотні змивів, робить їх аналіз і потім дає дозвіл на відкриття та прийом хворих, – зазначив у коментарі «Прочерку» Володимир Зеленько.

База Черкаського міського пологового будинку «Центр матері та дитини», що по вулиці Чехова, знову прийматиме майбутніх мам вже з 24 липня.

Нагадаємо, що новий заклад – «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини» – утворили шляхом приєднання пологового будинку № 2 до пологового будинку № 1 із повним збереженням матеріально-технічної бази обох закладів.

Таке рішення було прийняте Черкаською міською радою з метою забезпечення належного рівня надання медичної допомоги жіночому населенню міста Черкаси та збереження мережі й функцій обох пологових будинків, повідомляли в департаменті охорони здоров’я Черкаського МВК.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Володимир 04.07.2012 11:04
За це Черкащани нехай дякують владі Януковича, Азарова і С.Тулубу…
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Валентина 03.07.2012 14:24
Цитую Аня:
заголовок - не відповідає змісту...

Явно кому-то хочется побудоражить людей. То проезд в транспорте по 5.50, то роддом "закрыли", то детскую поликлинику...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Аня 03.07.2012 13:27
заголовок - не відповідає змісту...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100