реклама
Sucurity Police

реклама

Смілянський міськрайонний суд прийняв рішення на рік обмежити волю 19-річного місцевого жителя зі звільненням від відбування покарання за придбання, зберігання та перевезення наркотиків.

У лютому в приміському дизель-потязі сполученням «ст. Гребінка – ст. Шевченко» працівники патрульної служби УМВС України на Одеській залізниці затримали молодика, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Під час складання протоколу за адміністративне правопорушення та проведення особистого огляду у нього виявили та вилучили паперовий згорток з наркотичною речовиною, яка, згідно висновку експерта, є особливо небезпечним наркотичним засобом канабісом, вагою 7,56 г.

Затриманий пояснив, що наркотичну речовину він придбав у незнайомого чоловіка поблизу станції і зберігав для особистого вживання.

За цим фактом було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Під час досудового слідства молодик свою вину визнав повністю, у скоєному розкаявся, і, хоча злочин він вчинив у стані алкогольного сп’яніння, що є обтяжуючою вину обставиною, суд дав йому шанс на виправлення, призначивши покарання у вигляді одного року обмеження волі із звільненням від відбування покарання з випробуванням. Про це повідомляє прес-служба МВС України.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Василь 04.07.2012 10:07
може відразу йому видати депутатський значок?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100