реклама
Sucurity Police

реклама

По 30, 20 та 15 тис. грн. отримають переможці щорічного обласного конкурсу на кращу сільську раду Черкащини за результатами роботи в 2011 році.

Як інформує прес-служба обласної ради, підсумки цього конкурсу було підбито нещодавно. З 19 учасників визначили 1 переможця – Великохутірську сільську раду Драбівського району. Двом сільрадам дісталося 2-е місце – це Городецька сільська рада Уманського району та Сигнаївська сільська рада Шполянського району, а трьом – третє (Лузанівська сільська рада Кам’янського району, Кузьмино-Гребельська сільська рада Христинівського району та Сорокотязька сільська рада Жашківського району). Вони отримають відповідно 30 тис., по 20 та по 15 тис. грн.

На шістнадцятій сесії обласної ради, що відбулася днями, в ході затвердження змін до обласного бюджету на нинішній рік, відповідно до розпорядження обласної ради, було розподілено кошти для переможців конкурсу.

Загалом конкурс був започаткований обласною радою 2004 року з метою підвищення рівня організаторської роботи сільських рад, поширення позитивного досвіду їхньої діяльності, і відтоді проводиться щорічно у два етапи: районний та обласний.

Під час визначення переможців другого етапу конкурсною комісією враховувалися показники економічного та соціального розвитку територіальних громад, виконання місцевих бюджетів, хід реалізації державної політики щодо вирішення інших соціальних та гуманітарних питань тощо.

Сільські ради, які посіли призові місця, відповідно до положення, протягом трьох наступних років участі в обласному конкурсі не беруть.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100