реклама

реклама

Закарпатська транспортна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом смерті 23-річної дівчини з Черкас, повідомляє zaholovok.com.ua.

2 липня Закарпатською транспортною прокуратурою порушено кримінальну справу за фактом умисного вбивства жительки м. Черкаси Ольги Шевченко (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

За інформацією закарпатського транспортного прокурора Ігора Сєхіна, з метою виконання вимог кримінально-процесуального законодавства щодо повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин справи, а також перевірки доказів родичів загиблої, викладених у неодноразових зверненнях до правоохоронних органів, призначено судово-медичну експертизу тіла загиблої. Її проведення доручено експертам комунальної установи «Черкаське обласне бюро судово-медичної експертизи».

Розслідування цієї кримінальної справи доручено СВ ЛВ на ст. Мукачеве УМВС України на Львівській залізниці. Хід слідства взяв на контроль прокурор Закарпатської області.

11 травня на 49-му кідометрі перегону Воловець-Скотарське виявлено тіло 23-річної Ольги Шевченко, яку було смертельно травмовано вантажним поїздом. Закарпатська транспортна прокуратура, враховуючи клопотання батьків загиблої, призначила додаткову перевірку щодо обставин загибелі дівчини.

Слідством, проведеним одразу після виявлення загиблої, було встановлено, що тілесні ушкодження на її тілі виникли у результаті залізнично-дорожного травмування і характерні для суїциду. При цьому, інших тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть, як і алкоголю в крові дівчини, судово-медична експертиза не виявила, повідомили в прес-службі прокуратури Закарпатської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100