реклама

реклама

Учора о 12.45 під час здійснення обльоту лісових масивів у Чигиринському районі патруль управління лісового господарства виявив загорання на полі неподалік села Полуднівка. Водночас інформація про загорання надійшла і від місцевих жителів, чиї будинки були розташовані поруч із житнім полем.


На місце пожежі було направлено черговий розрахунок місцевої пожежної команди села Новоселиця, найближчий пожежний підрозділ, а також механізовану ланку СТОВ «Тясмин» з цього ж села.

Завдяки оборюванню охопленої вогнем ділянки тракторами з плугом, вдалось швидко локалізувати пожежу і не допустити поширення вогню на усе поле.


О 13.45 пожежу було ліквідовано. Вогнем було знищено 3,2 га жита на корені. Врятовано 12,8 га хліба. За попередніми даними, матеріальні збитки від пожежі склали 10 000 гривень.

Причину пожежі встановлюють фахівці черкаського обласного управління держтехногенбезпеки, інформує прес-служба МНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #3 1212 04.07.2012 22:23
Цитую Дмитро:
це не Булатецького поле, через висказування в адресу Президента ??)

Ти хоч думаєш, що пишеш?! Причому тут Булатецкий до поля, яке знаходиться в забутому державою с.Полудніка, орендарем якого є СТОВ "Тясмин"????? Я думаю що він не знає туди і дороги.І ти там не був!
Чи це ти так - щоб в роті не смерділо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Дмитро 04.07.2012 16:37
це не Булатецького поле, через висказування в адресу Президента ??)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Василь 04.07.2012 14:33
мацу хіба з жита роблять? чому скільки шуму?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100