реклама
Sucurity Police

реклама

Тальнівська міська рада готує звернення до президента України Віктора Януковича з вимогою не підписувати закон про мови, повідомляє «Газета по-українськи».

– На минулій сесії ми майже одноголосно прийняли звернення до Верховної Ради, – каже міський голова Тального Олександр Біленко. – Вимагали від депутатів не ухвалювати скандальний закон у другому читанні. З усіх присутніх депутатів лише один був проти – голова фракції Партії регіонів. Та й той просився, мовляв, я не проти, але дайте до пенсії доробити. Ще один регіонал утримався, а решта були «за».

У міській раді Тального – 34 депутати. 10 представляють «Громадянську позицію» Анатолія Гриценка. Гриценка представляє і міський голова Тального. 9 депутатів обрано від БЮТ-«Батьківщини», 6 – від Партії регіонів, 2 – від «Нашої України», ще двоє – від «Союз. Чорнобиль. Україна» і один – від Європейської партії Катеринчука.

– Звертатимемося просто до президента, бо після відставки Литвина і Томенка до Верховної Ради звертатися марно, – каже Біленко.– Протестуватимемо доти, доки закон не скасують.

Натомість жодного звернення не ухвалила Тальнівська районна рада. Там більшість складають депутати від Партії регіонів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Ivan1 05.07.2012 12:22
Сталин: «…недавно еще говорилось, что украинская республика и украинская национальность — выдумка немцев. Между тем ясно, что украинская национальность существует, и развитие ее культуры составляет обязанность коммунистов. Нельзя идти против истории. Ясно, что если в городах Украины до сих пор еще преобладают русские элементы, то с течением времени эти города будут неизбежно украинизированы ». Из стенограммы Х Съезда РКП (б), 8 — 16 марта 1921
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Володимир Бесараб 05.07.2012 09:15
Добру справу ви зробили хлопці. Але цього вже замало, потрібно їхати до столиці і там організовано чинити спротив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100