реклама

реклама

Для нардепа з Черкащини Сергія Терещука прийняття 3 липня цього року Закону «Про основи державної мовної політики» стало шокуючим потрясінням, яке він може порівняти хіба що з «вибухом» в українському парламенті.


– Після вдало проведеного чемпіонату Європи з футболу в Україні утвердилась обнадійлива атмосфера взаємопорозуміння між регіонами, – зазначає Сергій Миколайович. – Над Україною, чи не вперше об’єднаною, витали почуття піднесеності, гордості і гідності. Адже змогли! Виконали величезні, здавалось би непідйомні обсяги робіт. Незважаючи на скімлення своїх і чужих прихильників, проявили кращі якості гостинності, щирості, організованості і заслужено здобули повагу європейської спільноти. Піднеслися у своїх очах і в очах всього світу.

За його словами, майже за кілька хвилин поспішного і вперше прихованого від народу голосування (вкрай сумнівного) важко вибудувана вежа суспільної злагоди рухнула.

На переконання нардепа, цей Закон не був життєво необхідним, він роз’єднує український народ, спрямований на обслуговування інтересів однієї політичної сили, яка вже зараз активно веде підготовку до наступних парламентських виборів. Очевидно, принцип «розділяй і володарюй» – комусь вигідний.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин у своїх заявах з цього приводу наголосив, що він ніколи і ні за яких обставин не підпише цей законопроект, оскільки нам не потрібен Закон, який сіє розбрат і ворожнечу у народі.

– Мене особисто обурило, що під час голосування якимось чином проголосували замість мене. Я неодноразово заявляв, зокрема і в засобах масової інформації, що не підтримую цей законопроект і голосуватиму проти. Про це йдеться в моїй заяві на ім’я Голови Верховної Ради України. Сподіваюсь, що здоровий глузд переможе. І в українського народу ніхто і ніколи не відбере материнської мови, – висловлює свою позицію Сергій Терещук.

 

Про це повідомляє прес-служба народного депутата

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #20 Соломон 07.07.2012 14:02
"Під час голосування я на окрузі"
І що ж шановний пан Терещук Вами зроблено на окрузі в той час, коли шла планова сессія Верховної Ради і ви повинні були там бути? .........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #19 і це правда 07.07.2012 13:41
десь у Латвії за передачу своєї картки для голосування, - забирають мандат, штрафують і міняють на іншого депутата із забороною займатися політичною діяльністю. Плюс - ганьба на окрузі така, що соромно людям в очі дивитися.

Думайте, шановні, думайте...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #18 і це правда 07.07.2012 13:35
Цитую Володимир Бесараб:
та ні пане Сергію, ці заяви вже зараз слабенько звучать. Якщо сьогоднішня Ваша позиція чесна, то чому ж Ви не в числі голодувальників ?

слушно підмічено
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #17 Коропчик 06.07.2012 13:37
Цитую Володимир Бесараб:
та ні пане Сергію, ці заяви вже зараз слабенько звучать. Якщо сьогоднішня Ваша позиція чесна, то чому ж Ви не в числі голодувальників ?

Бесараб сидить на Лисянщині, як мишка тихесенько, він виплутався з кр....., за справу, коли був на посаді голови районної ради, просто був у бігах, а от його колегу екс-очільника Лисянського району Бабенка прихватили за корупційні схеми, але справа й досі не розглянута!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #16 Коропчик 06.07.2012 13:27
Цитую Чоловік з округу:
Терещук у нас не пройде. Нєма золотого запасу, нормальної компанії не проводить, он Ничипоренко і гроші на сільраду дав і обідати на кінний завод возив. Зразу видно міцний господарник - таку махіну побудувати, а столи накрити, от і буде хорошим депутатом, дивись і заживемо як нормальні люди. Роботу обіцяв дати, а не те, що цей вибив копійки в бюджет на вікна в школі і жде, що ми за нього проголосуємо.


Чхав Ничипоренко на вас після 28 жовтня 2012 року, а трюк з споюванням в своєму логово простих колгоспників відганяє дешевизною! Ничипоренко - це просто кр...., який йде у владу, щоб награбоване в наївних українців майно зберегти! Махіну побудував!!! А, те що сидить на "контрабасі" в ОПГ "Добряки" вас не турбує, а це не заплачені податки, недоотримані пенсії! Чому представники Ничипоренка па селам розвозять кошти готівкою, та тому що це гроші "темної конячки", які є кримінальними апріорі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #15 karmenдготовлених 06.07.2012 11:15
Терещук-один із най............... у ВР.Куди не кинь,його сади,поля,ферми .
А справжні царські палаци у Мошнах :cry:
Від їх величі та куп бабла дух захоплює :zzz :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #14 Фігура 06.07.2012 11:04
Є у мене подруга. Коли їй починають отак брехати в очі, як це намагається зробити депутат Терещук, то вона завжди каже : "Не нада нас дуріть!" Не треба вибирати в депутати тих, які ніяк не можуть синхронізувати імпульси ............................................................................................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #13 Мещанка 06.07.2012 09:46
Цитую Василь:
Прогин не зараховано - Терещук буде балатуватися в окрузі там де регіонал Бобов

Да где-бы он не баллотировался! Он просто был обязан стоять на страже русского языка.
Пусть избирают хоть Нычипоренка, хоть Бобова – это будут наши депутаты, которые способны защитить интересы своих избирателей. А этот только о своем селе и селянах способен думать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Василь 05.07.2012 16:10
Цитую Чоловік з округу:
Терещук у нас не пройде. Нєма золотого запасу, нормальної компанії не проводить, он Ничипоренко і гроші на сільраду дав і обідати на кінний завод возив. Зразу видно міцний господарник...


Прогин не зараховано - Терещук буде балатуватися в окрузі там де регіонал Бобов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 люся 05.07.2012 15:43
дуже непереконливо(( ( всі ви такі, всі знали про те, що будуть пхати цей закон, всі порозїжджалися - той до президента, той в округи, той взагалі дома спав. а картки проголосували)) ) а тепер всі дурачки-ванєчки! народе мій, я тебе не продавав, ні, ні, ні, це не я! :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100