реклама

реклама

Із понеділка в Україні почалася вступна кампанія. Цього року для визначення майбутнього фаху черкаським студентам дали аж місяць. Вони мають право подавати у 5 навчальних закладів, на 3 спеціальності у кожний.

Станом на вечір учорашнього дня, до черкаських ВНЗ І-ІV рівнів акредитації вже подали свої документи на перший курс 3 443 абітурієнти. Щодо інших форм навчання (спеціалісти, магістри), то до приймальних комісій вже написали 3 129 заяв на вступ.

Поки що на перших місцях у рейтингу за популярністю – Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького, Черкаський державний технологічний університет та Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.

Цього року у ВНЗ можна подати документи як в роздрукованому вигляді, так і в електронному.

– Дуже багато студентів дублюють свій вступ, боячись технічних збоїв. Якщо 2 липня вони прислали заявку на сайт, то 5-го можуть знову прийти у ВНЗ, – розповідає про вступну кампанію «Прочерку» заступник начальника Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський.

Загалом електронна форма вступу сьогодні значно перевищує звичайну. За допомогою інтернету свої документи наразі подає близько 70% черкаських абітурієнтів.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 і це правда 07.07.2012 13:26
Цитую Провидець:
Дядьку чиновнику, до магістратури і на спеціалістів ще заяв не приймають, а ви кажеш, що подали 3129 заяв. Це вам, иабуть, приснилося.

кажуть же вам - реклама! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Провидець 07.07.2012 12:30
Дядьку чиновнику, до магістратури і на спеціалістів ще заяв не приймають, а ви кажеш, що подали 3129 заяв. Це вам, иабуть, приснилося.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Р 06.07.2012 23:16
Стаття написана абсолютно безграмотно.
Як розуміти фразу "Цього року у ВНЗ можна подати документи як в роздрукованому вигляді, так і в електронному."
Трішки поясню. Абітурієнт може подати ЛИШЕ ЗАЯВУ У ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ. Всі інші документи він зобов’язаний подати у звичайному паперовому вигляді. Тільки трохи пізніше, ніж при звичайному поданні паперової заяви.
Крім того, явно не відповідає дійсності те, що "Загалом електронна форма вступу сьогодні значно перевищує звичайну." На скільки мені відомо, Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького через проблеми із ЄДЕБО не прийнята жодна електронна заява. По інших вузах ситуація аналогічна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 просто интересно 06.07.2012 14:08
почему заголовок звучит как реклама? ведь статья практически не об этом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100