реклама

реклама

Об’єднана опозиція «Батьківщина» опублікувала список перших 52 кандидатів у депутати до Верховної Ради. Про це інформує «Українська правда». До нього ввійшли керівник обласної організації «Батьківщини» Анатолій Бондаренко та голова обласної організації «Фронту змін» Наталія Старікова.

– На виконання Декларації про забезпечення чесних і прозорих виборів, за підсумками «круглого столу» з лідерами громадських організацій об’єднана опозиція «Батьківщина» починає оприлюднювати список претендентів на висування кандидатами у народні депутати України, – повідомили в прес-службі БЮТ.

Наразі опозиція оприлюднила список керівників регіональних виборчих штабів об’єднаної опозиції «Батьківщина», який можна переглянути тут.

У коментарі «Прочерку» керівник черкаського виборчого штабу об’єднаної опозиції «Батьківщина» Анатолій Бондаренко зазначив, що не бачив списку.

– Я не для того, щоб бути в списку чи ще десь. Може, є достойніші люди. Я хочу, щоб в Україні все змінилося загалом, – каже Анатолій Васильович. – У нас зараз уже відбувається активізація роботи. У Черкасах ми притихли, але готуємо спеціальний рецепт для Партії регіонів, яким вона задихнеться.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 КС 10.07.2012 08:43
Це наслідок того, що ніякого внутрішнього очищення опозиційних, насамперед керівних лав не відбулося. Але бюрократизація – це загроза не лише для влади, але й для опозиції, де вже давно не помітно здорової конкуренції, зміни провідників, партійного керівного активу.
Але що робити, коли опозиція сама себе дискредитує і робить це повсякденно і повсякчасно, з неабияким натхненням і завзяттям? Незрідка вона навіть змушує відчувати сумнів щодо її розумової адекватності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Крук 06.07.2012 15:42
Виходить, що даремно Бондаренко округ обхожував, даремно хлопець-фронтовик з Умані, так прес-конференції дава, переконуючи, що іде із посади зам-мера бо "не може працювати з таким режимом" - назад вже не візьмуть.
От вам і все! Такі високодостойні кандидати і "виважений" їх відбір політичними силами не вносять нічого нового в українську політику, заслуги, поведінка впродовж років між виборами, голосування за суспільно-важливі питання - все попід-хв....
В результаті, місця в списку забезпечила значимість партійної посади.

Розчарували такі "праймеризи". - Та й не потрібні вони "вождям" бо знають, що люди будуть голосувати виключно за Юлю та Сеню.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Михайло 06.07.2012 15:10
За такі кандидатури голосувати не буду: один - з підробленим дипломом ; друга -предствник молочної мафії, в 50 років надумала погратись в політику :lol: :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Коропчик 06.07.2012 13:18
Це не той список який не відкривається в Батьківщині до часу "Х", коли розпочнуться чвари і плювання, та прокльони,тобто пропорційний список, який контролюють Турчинов, Кожем"якін, поки Юля на кітчі, вони збирають касу, а ось цих касатіків кидають боротися з адмінресурсом на мажоритарні округи. На Черкащині відверто слабкі кандидати - Бондаренко, Старікова! Чому? Немає харизми, а її в гастрономі не купиш! Бондаренко робить лише локальні вилазки на округ № 199, де повністю банкує в прямому значенні - "тьомная лошадка" Валентин Ничипоренко!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Анархіст 06.07.2012 11:38
З такими опозиціонерами це більше схоже на тост
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100