реклама

реклама

Близько півсотні «беркутівців» залучили до знесення наметового містечка на Соборній площі.

Як розповіла «Прочерку» прес-секретар об’єднаної опозиції Тетяна Воронцова, невідомі чоловіки схопили намети і почали їх ламати. Деякі вдалося врятувати, після чого опозиціонери повернули їх на місце.



Нагадаємо, конфлікт триває від учорашнього вечора. Влада повідомила про свій намір прибрати намети, оскільки на площі запланована виставка до Івана Купала. Незадовго до знесення опозиціонери почали пересувати свої намети з центру площі. Але це не допомогло.

– Влада пішла проти свого народу. Згідно з Конституцією, народ має законні підстави усіма засобами боронити свою державу і свою рідну мову. Ми мирно її боронили… Це провокація з боку влади, – зазначила Тетяна Воронцова.


За словами пані Тетяни, люди, які приїхали з виставкою, неофіційно повідомили, що телефонограму про необхідність приїхати вони отримали о 7-ій вечора учора.

реклама

Коментарі  

 
-2 #4 Марія 07.07.2012 03:22
Цитую Гастролер:
Скажіть спасибі беркутівцям, що звільнили молодь від нікому не потрібного сидіння на сонці. Даценко з Булатецьким прийдуть на перекур до містечка, порисуються і підуть, а хлопцям пектись :D[/[quote name="1111"]ДО ЯКОЇ НИЗОСТІ ЦЯ БАНДА ВЖЕ ВДАЄТЬСЯ

І це дійсно так. Банда діє по-бандитські.І так поступають з усіма, хто хоч капельку заважає їм творити безладдя. Тулуба-"героя" України за такі справи треба четв.....ти.Ск...а регіональна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Марія 06.07.2012 21:51
БАНДА ЯКОЮ КЕРУЄ ЯНУКОВИЧ І ЙОГО ПРИХВОТНІ ТУЛУБИ_ОВЕ...! ГНАТИ ЇХ ТРЕБА, ТВ...!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 1111 06.07.2012 16:03
ДО ЯКОЇ НИЗОСТІ ЦЯ БАНДА ВЖЕ ВДАЄТЬСЯ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Гастролер 06.07.2012 16:00
Скажіть спасибі беркутівцям, що звільнили молодь від нікому не потрібного сидіння на сонці. Даценко з Булатецьким прийдуть на перекур до містечка, порисуються і підуть, а хлопцям пектись :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100