реклама
Sucurity Police

реклама

За процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора одного з комунальних медичних закладів м. Черкаси за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки охоронюваним законом інтересам лікарні (ч. 2 ст. 367 КК України).

457acb647102c9bb92af3deeffbed05e

За даними слідства, внаслідок неналежного виконання керівником закладу своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, допущено закупівлю за бюджетні кошти стаціонарної ангіографічної рентгенівської системи за завищеною ціною та комунальній лікарні завдано збитків на суму понад 3 млн грн.

Злочин викрито Черкаською місцевою прокуратурою спільно з  працівниками Управління СБУ в Черкаській області та слідчими Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100