реклама

реклама

З початку 2021 рок співробітники та працівники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області продовжують відточувати професійні навички з охорони й забезпечення безпеки судових установ під час тактико-спеціальних навчань.

Практичне відпрацювання дій 1 підрозділу охорони у складі співробітників міст Черкаси, Золотоноша та Чорнобай організовано на території і в приміщенні Чорнобаївського районного суду Черкаської області із суворим дотриманням протиепідемічних заходів.

На базі Чорнобаївського районного суду охоронці Феміди Черкащини удосконалили професійну майстерність (1)

Тактико-спеціальні навчання розпочалися з інструктажу, який провів для співробітників командир 1 підрозділу Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області старший лейтенант Служби судової охорони Богдан Гайван. Він наголосив, що першочерговими завданнями Служби є створення безпечних умов для суддів, членів їх сімей, працівників апарату суду та учасників судових процесів.

На базі Чорнобаївського районного суду охоронці Феміди Черкащини удосконалили професійну майстерність (2)

Під час тренувань було відпрацьовано навчальні завдання зі супроводу суддів безпосередньо в приміщені судової установи під час розгляду резонансних засідань. Також співробітники виходячи з принципу прихованих дій («Війну перемагають ще до її початку» - трактат «Мистецтво війни» видатного китайського мислителя Сунь-цзи) пропрацьовували тактику з попередження агресивних дій з боку учасників судового процесу шляхом проведення ефективної комунікації з ними та інші ситуативні дії у разі виникнення масових заворушень на прилеглій до судових установ територій та в залі судового засідання.

На базі Чорнобаївського районного суду охоронці Феміди Черкащини удосконалили професійну майстерність (4)

Про це інформує прес-служба установи

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100