реклама
Sucurity Police

реклама

В одному з приватних будинків по вул. Б. Вишневецького в Черкасах правоохоронці виявили труп жінки з численними тілесними ушкодженнями. Власник будинку каже, що вона померла ще вночі. На місці працюють медики і слідчо-оперативна група поліції.

IMG_20210125_090047

Про це інформує кореспондент «Про все» з місця події.

Труп жінки близько 50 років виявили медики, які приїхали на виклик. Зі слів власника будинку на ім'я Андрій, він викликав швидку допомогу своєму знайомому, якому стало погано. А от вже в будинку медики виявили труп жінки, яка мала численні забої та синяки.

IMG_20210125_090121

Зі слів очевидців, тіло жінки на момент прибуття поліції та медиків було синє.

Власник будинку, де виявили труп, розповів нашим журналістам, що жінці стало погано ще вчора. А вже вранці він помітив, що його подруга померла.

– Їй вчора стало погано. Я викликав швидку. Аня вчора кидалася, ймовірно в неї була епілепсія. Від чого саме померла, мені невідомо, - розповів чоловік.

IMG_20210125_090242

З власних джерел нашим журналістам стало відомо, що вказаний будинок регулярно відвідують місцеві пияки та особи без певного місця проживання, перетворивши його на притон.

Як повідомили кореспонденту «Про все» у Обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, сьогодні медикам надійшов виклик, що у 60-річного чоловіка напад епілепсії. Коли лікарська бригада прибула на місце, чоловік перебував у збудженому стані. Медики почали оглядати його. В цей час у кутку побачили накрите тіло.

– Жінка приблизно 60-ти років перебувала у стані біологічної смерті. До того ж, уже не одну годину. Бригада повідомила диспетчеру, диспетчер уже викликав за вказаною адресою поліцію, - повідомила речниця установи Ірина Назарок.

У поліції ж повідомили, що обставини події з'ясовують експерти.

Фото: Про все

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100