реклама

реклама

Задля вирішення актуальних питань сьогодення у приміщенні Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області відбувся тристоронній діалог.

Важливість подальшої співпраці з метою забезпечення дотримання прав і свобод громадян, які звертаються до судових установ, обговорили начальник Територіального управління полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко, його заступники, керівники структурних підрозділів, а також Старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією в Черкаській області) Управління дотримання прав людини Національної поліції України підполковник поліції Володимир Захаренко, Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Черкаській області Валерій Єфіменко та Регіональний координатор взаємодії з громадськістю в Черкаській області (Представництво Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в Черкаській області), Тренер Асоціації УМДПЛ/Association UMDPL Людмила Проценко.

142260175_456654345360815_5947986806519300039_n

Під час зустрічі йшла мова основні шляхи налагодження співпраці з інститутом позасудового захисту прав і свобод громадян. Наголошено на питаннях дотримання співробітниками Служби конституційних норм у сфері захисту прав людини під час пропуску відвідувачів до судових установ, у тому числі в умовах протидії розповсюдженню випадків захворювання на коронавірусну хворобу, під час виникнення нештатних ситуацій і порушень громадського порядку в суді.

Також приділено увагу розгляду звернень громадян у рамках Законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про звернення громадян», «Про статус народного депутата України».

«Саме доброта, людяність, порядність та взаємопідтримка – це ті риси характеру, якими повинна володіти кожна людина і це одні з головних критеріїв у роботі всіх силових структур, в тому числі і співробітників Територіального управління. Проявляючи доброзичливе ставлення та розуміння до оточуючих ми отримуємо таку ж віддачу, і навпаки. Тому несучи щоденну службу кожен співробітник проходе загартування життям. Здобуті знання, вміння, навички допомагають співробітникам адекватно оцінити будь-яку ситуацію та професійно і виважено підійти до її вирішення, насамперед, з позиції людини», - прокоментував начальник Територіального управління полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко.

Створення єдиного механізму захисту прав і свобод громадян вимагає посилення співпраці державних інститутів. Служба судової охорони є органом, який здатний дієво впливати на стан забезпечення прав і свобод людини.  Співробітники Служби постійно сприяють захисту прав громадян та не допускають їх порушення задля створення атмосфери довіри між громадянами та органами системи правосуддя.

реклама

Коментарі  

 
-2 #4 Є така посада 26.01.2021 17:02
Управління полковник Служби судової охорони
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Колгоспник 26.01.2021 10:12
Ось, дивіться, ще...
регіональним координатором взаємодії з громадськістю в Представництві Уповноваженого ВРУ з прав людини в Черкаській області організували та провели координаційну нараду
Уповноважених хоч Дніпро пруди, але вода всеодно зеленіє :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Колгоспник 26.01.2021 10:07
Дивна держава Україна.
40% це підприємці, що спекулюють на китайських товарах або виробляють товари народного вжитку під назвою "Оренда";
40% це депутати, чиновники та всілякі представники Уповноваженого Верховної Ради України, Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України, Регіональний координатор взаємодії з громадськістю, інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією в Черкаській області), Тренер Асоціації УМДПЛ/Association UMDPL

І тільки відсотків 10 реально працює і горбатить, щоб утримувати, мяко кажучи цю "команду пролетаріїв" радників, уповноважених, експертів, тренерів... :cry: :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 40 тисяч 26.01.2021 10:01
Я просто плакал... ах :cry: :o :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100