реклама

реклама

Жителі та гості Кам’янки досить часто спостерігали неприємну картину, як якась невідома особа викидала своє домашнє сміття в урни по вул. Шевченка. Це створювало велике незадоволення з боку мешканців, псування іміджу міста, благоустрою, нарікання на роботу комунальних служб, повідомляють у міськраді.

Без імені


Щоб спіймати порушника на гарячому, були використані камери відеоспостереження, що розташовані на алеї. Поліцейськими офіцерами громади проводилась робота з опрацювання відео та пошук порушника. Нещодавно особу, яка викидала сміття було встановлено та складено протокол за адміністративне правопорушення. Тепер на порушника чекатиме штраф за результатами роботи адмінкомісії.

«Шановні жителі громади, території громади проводиться централізований вивіз ТПВ, тому перш ніж викидати сміття в громадському місці, подумайте, чи варто це робити», – закликають у міськраді.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 черный властелин 12.04.2021 18:39
Какой размер штрафа?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Сусіди 12.04.2021 16:33
Тірон молодець, про людей дбає, школи на дистанційку перевів,обмнден ня посилив. А В сусідній ОТГ, опалення В школах наказали вимкнути, А учнів на дистанційку не переводять, хоча ковіду там більше ніж будь де після показушного концерту. Так ф живемо. ОПГ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Сидоров 12.04.2021 14:43
Бидло. Думаю зелене. Подіє тільки значний грошовий штраф, десь так євро пітісот. Другі методи недійсні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100