реклама

реклама

Фото Олега Янголя

Фото Олега Янголя

У Черкасах стартує фотопроект «Місто позує тобі».
Як повідомляють ініціатори проекту – представники Черкаського обласного молодіжного громадського об’єднання «Європейські молодіжні ініціативи» та салону-магазину «Fujifilm», фотоконкурс вирішили створити, щоб спробувати поглянути на Черкаси очима звичайного міського жителя – фотолюбителя чи професійного фотографа. На їхню думку, це гарна нагода зізнатися рідному місту в коханні і, водночас, заявити про свої фототаланти.

Проект «Місто позує тобі» має на меті показати черкащанам красу рідного міста – від архітектурних цікавинок до мальовничих пейзажів, сформувати позитивний імідж міста, відкрити нові таланти, врешті-решт, активізувати молодь до креативних прогулянок свіжим повітрям із фотоапаратами.

Протягом серпня-вересня будуть відібрані найкращі світлини в таких номінаціях: «Черкаси для двох», «Місто посміхається», «Пейзаж по-черкаськи», «Черкаси вечірні», «Черкаси з висоти», «Черкаси містичні», «Подих історії», «Вулицями мого міста». Також буде запропоновано й кілька соціально спрямованих тем: «Дороги – наша гордість», «Природа не винна, людина сама прийшла», «Їхня домівка – вулиця». Фотографії у таких номінаціях покликані привернути увагу представників міської влади та громадських організацій до екологічних та соціальних проблем міста.

Фотографії на конкурс вже приймаються за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Проект складатиметься з кількох етапів:

І. Проведення фотомарафону (вересень). Photo workshop – інформативний кількагодинний тренінг для команди фотолюбителів, майстер-класи із різних видів фотографії від провідних фотографів міста Черкаси. Наприкінці заняття будуть розподілені завдання фотомарафону щодо тематики світлин.

ІІ. У жовтні найкращі фотографії будуть представлені на фотовиставці в одному з міських арт-кафе або у виставковому павільйоні в ТРЦ «Хрещатик-сіті».

ІІІ. Найоригінальніші світлини стануть візитівками Черкас, будуть розтиражовані із зазначенням імені автора, інформаційними коментарями та слоганом «Місто позує тобі – відкрий йому своє серце» та розміщені в громадському транспорті як соціальна реклама.

Проект реалізується в рамках програми «Майстерня громадської активності» за підтримки Програми Польсько-Американського Фонду Свободи «Перетворення в регіоні» – RITA, яку реалізовує Фонд Освіта для демократії.

Контактні особи

Координатор – Анна Кривопишина, тел. 063-476-63-93

Робота з пресою – Катерина Кривопишина, тел. 063-263-27-80,

Зв’язки з громадськістю – Валерія Осташова, тел. 063-363-58-59

Сторінка ВКонтакті: http://vk.com/misto.pozue.tobi

Автор фото-заставки Олег Янголь

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100