реклама

реклама

У ході реалізації оперативно-розшукових матеріалів, співробітниками головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Черкасах виявлено підпільний цех по незаконному виготовленню паливно-мастильних матеріалів підакцизної групи організованого 50-ти річним директором одного із товариства Черкаської області.

Під час проведення перевірочних заходів податківцями встановлено, що на території (на якій фактично здійснює підприємницьку діяльність товариство) кмітливий директор організував підпільний цех по виготовленню паливно-мастильних матеріалів, використовуючи обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів. Також встановлено, що на територію підприємства транспортувались нафтова сировина та газовий конденсат, які в подальшому використовувались в технологічному процесі для виготовлення продуктів нафтопереробки (бензин, дизпаливо, керосин, мазут). Основними покупцями виготовлених нафтопродуктів, враховуючи їх низьку якість, були сільськогосподарські підприємства області.

Так, у ході проведеного огляду виявлено факт виробництва та зберігання з метою подальшого збуту паливно-мастильних матеріалів сумнівної якості та походження. Вищевказана діяльність проводилась без необхідних дозвільних документів, що підтверджують незаконність даного виду підприємницької діяльності.

В результаті проведеного огляду було вилучено близько 8 тон нафтової сировини, понад 24 тон незаконно виготовленої нафтопродукції, обладнання для промислової перегонки нафти та газового конденсату (котли варочні, холодильне обладнання, насосні станції, резервуари для зберігання нафти та готової продукції, обладнання для управління виробництвом).

Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

На даний час проводиться подальша дослідча перевірка. Про це інформує прес-служба УПМ ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100