реклама
Sucurity Police

реклама

Середні нарахування житлово-комунальних послуг на одного власника особового рахунку в червні цього року зросли на 0,4 %, порівняно з відповідним місяцем торік. Тепер кожному треба платити 242 грн. 56 коп.

Як інформує Головне управління статистики в Черкаській області, за перше півріччя цього року «комуналка» обійшлася черкащанам у 568 млн. грн. Саме стільки населення заплатило за послуги. Порівняно з першим півріччям 2011 року ця сума зросла на 5 мільйонів. Найкраще по тарифах розраховується населення Смілянського, Черкаського та Чорнобаївського районів. А серед міст – Золотоноша і Сміла.

Заборгованість населення області за житлово-комунальні послуги протягом червня зменшилася на 7,4 млн. грн. і на кінець місяця становила 158,5 млн. грн. В середньому термін заборгованості становить 1,8 місяця.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 Вано 01.08.2012 08:10
Ох і грамотні! "Статисти"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Оксана Колісник 31.07.2012 22:29
"Прочерку", повідомте, коли день народження у автора цієї замітки. Я,їй Бо, подарую йому тлумачний словник, аби ж ця дитина, нарешті, почала відрізняти статистиків від статистів. Гей там! У "кузні журналістських кадрів" Черкащини. Ви ото такого "накували": "Статисти підрахували, скільки кожному черкащанину платити за комунальні послуги"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100